A 100 millió forintot meg nem haladó adóalaprész után nulla százalék marad a reklámadó mértéke, az adóalap 100 millió forintot meghaladó része után pedig 5,3 százalék lesz valamennyi adóalany esetén a kormany.hu-n hétfőn közzétett módosító javaslat szerint.

A reklámadóról, illetve a társasági adóról és az osztalékadóról szóló törvényeket módosító javaslat alapján a reklám-közzététel adóköteles megrendelése után alkalmazandó 20 százalékos adó 5 százalékra mérséklődik.

Az adómértékek változása a törvény kihirdetését követő 31. napon lép hatályba. Egy átmeneti szabály lehetővé teszi, hogy a reklám-közzétételi adókötelezettségre vonatkozó adómértéket a 2014. évi és a 2015-ben kezdődő adóév adókötelezettségének megállapításakor is alkalmazni lehessen.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Na, itt a példa arra, hogy milyen szépen meg lehet szopatni a következetes molesztálással patkányékat !
Ezért nem szabad abbahagyni a tüntetéseket sem ! Egy nyugodt percük ne legyen !
karma1
Most csak azt remelem, hogy az RTL nem fog ezert halabol benyalni a fideSSnek, mert visszaleptek a magas reklamadotol?
Egyebkent se orbannak koszongessenek, hanem az Unionak, aki felhaboritonak tartotta, hogy 5 %-nal nagyobb reklamadot akart kironi BARKIRE is orban (nemcsak az RTL, hanem minden mas TV-allomas eseteben is ezt kifogasolta az Unio).

Szoval, RTL, tovabbra is mindent bele, innen szep tovabblepni!...:o)))
1magyar
Most már csak a sávos adórendszert kell visszavezetni!!!
karma1
@1magyar: Az szep lenne valoban, Na meg a manyup penzt kellene visszaszerezni, meg a devizasokat megmenteni, meg egy csomo mast elintezni, amit a fidesz elk@rt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.