Egyedüli pályázóként a Porsche Hungaria nyerte meg a kormányzati autótendert. Első körben legalább 42 autót cserélnek le nettó 430 millió forintért; az állami vezetők egy részének szolgálati gépjárművei elöregedtek. A cég sorra nyeri a közbeszerzéseket.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Helyes ! Új autón azért mégis csak könnyeb elhúzni a p***ába !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
Jajdejó, egész megnyugodtam. Kellett már nekik, nagyon.
pbalage
@Toby: én inkább valami ekhós szekéren szállítanám a kormány tagjait, mert úgy hallottam, hogy az olyan trendi mostanában...
A keleti utazásokhoz, illetve az ősmagyar ujgur rokonok meglátogatásához ez lenne az ideális.
justhpeter
Mióta elolvastam a hírt azon gondolkodom, hogy ehhez a teljesítményhez milyen autó illene. Nem lenne ízléses, ha leírnám.
iskolakerülő
Kövér kifogyott a kötélből?Buszon kihordom nekik, csak ne mozduljanak. Van bérletem!!!
papa.49
Gondoljuk csak végig 2011.-12. ben cserélték le a teljes kormányzati autóparkot...Az 4-5 év évi 50 ezer km. számolva is, bőven fenntarthatóak lettek volna a régi kocsik is... Egy modern mai autónak 200-250 ezer km. meg se kottyan, ez még messze nem csere érett...Az igazság ott van sokkal inkább, hogy most ezeket a kocsikat, felújítva, átfestve, kiglancolva, megkapják xarért, húgyért, az árra érdemesnek mondott senkik, ez a mozgató rugója a cserének!!!
Levendula
Most olvastam fel ezt a "hírt" életem párjának. Mit mondjak? Krvva ideges lett... Ecsetelte, hogyha még egyszer ezekről adok hírt neki, akkor...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.