A múlt héten meggyilkolt, prostituáltként dolgozó 19 éves lány kuncsaftjai között ismert, családos politikus is lehetett. Állítólag együttlétükről felvétel is készült. Bár a rendőrség lefoglalta az áldozat telefonját, amin ez látható, a férfi mégsem nyugodhat meg – írta a BorsOnline.

A felvétel ugyanis egy internetes tárhelyre is felkerülhetett, ahova a jelszót a lány egyik bizalmasa megkaphatta.

Ezek a légyottok természetesen nem az Akácfa utcai lakásban zajlottak, hiszen a politikus nagyon ügyel a diszkrécióra. A karrierjébe is kerülhet, ha kiderül titkos élete. Általában előre egyeztetett, kevesek által ismert helyen és időben találkoztak. Úgy tudom, amióta megszellőztették, hogy köze lehet az ügyhöz, nagyon megijedt. Mindent elkövet, hogy titokban maradjon a személye. Óvatosnak kell lennie, hiszen akár ezzel is lebuktathatja magát...

- mondta el a BorsOnline egyik informátora.

A lap egyébként az áldozat édesanyjának anyagi nehézségeiről is cikkezett, szerintük a nő egyelőre nem tudja, miből temethetné el lányát.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Azért nem derült még ki mert a politikus vagy fideszes vagy kdnp-s...ennyi. Ha ellenzéki lenne már rég tudnánk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ilos
@Bedécs LÁszló: Mégis mire van ilyen nagy arcod? Kritizálni, másokat sértegetni van eszetek, de mégis mi lenne jobb? Bárki jönne, csak rosszabb lenne, ha beveszitek a Cavintont, talán emlékeztek rájuk. Ha Orbán mást se csinált volna, mint hogy kihozta az országot a csődből, már dicséretet érdemelne, nem ez az alpári szöveget, amit megengedtek magatoknak. Nem kell válaszolni!
Bedécs LÁszló
@ilos: @ilos: te beteg vagy.Sürgősen menj az orvoshoz
human
A hír-tv-n tegnap olvastam a hírsávban, hogy a lány apja elmondta, hogy ki volt az a politikus, aki járt a lányhoz.
ilos
@Bedécs LÁszló: Látod, látod, mindent kétszer mondasz, mindent kétszer mondasz.
egon1
Ilos: Te leírod a magad hülyeségeit,majd jelzed hogy vitát nem nyitsz.! Ugyanolyan vagy mint a zakkant Orsós vezéred,aki annyira becsületes,hogy a gengszterváltás utáni legelső korrupciós ügy,székház eladásából származó összeg egy jelentős részének a magánvagyonába menekítése,volt az első botrányos lopás ,egy párt első számú vezetőjétől,aminek hamarosan negyed-százados évfordulója lesz.! Akkor miről is ugatsz? Ja.! As Bartus neves ideggyógyász professzorokra hivatkozva közölte az Orsós betegségére utaló megállapításait,aminek a rengeteg TV néző, már többször szemtanúja is volt.! Vagy te nem nézed a televíziót,mert leköt a sok baromság írogatása ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.