A múlt héten meggyilkolt, prostituáltként dolgozó lány kapcsán egyre több zavaros hír érkezik. Bár nemrégiben arról lehetett hallani, hogy az egyik kuncsaftja egy ismert, családos politikus volt, illetve hogy a rendőrség lefoglalta a lány telefonját, ennek most teljesen ellentmondó hírek érkeztek.

A Blikk szerint ugyanis eltűnt az áldozat Iphone-ja, a gyilkos magával vitte és kikapcsolta, hogy ezzel megnehezítse a rendőrség dolgát. Sőt, a lap arról is cikkezett, hogy a lány legjobb barátnője nem tudott arról, hogy az áldozathoz közismert politikus is járt volna.

Nyilvánvaló, hogy nem az összes kuncsaftjáról mesélt, mert sokan megfordultak nála. Ugyanakkor biztos vagyok abban, voltunk olyan kapcsolatban, hogy ezt megosztotta volna velem, de sohasem mesélt arról, hogy egy ismert politikus a szeretője

- mondta a barátnő.

Egyre több az ellentmondás a meggyilkolt lány kapcsán
Forrás: Blikk.hu

Eközben a BorsOnline a politikus és a lány állítólagos kapcsolatáról újabb részleteket írt meg. Ezek szerint a politikus már évek óta járt a "Nancyként" emlegetett lányhoz és már akkor is létesített vele szexuális kapcsolatot, mikor még kiskorú volt.

Legalább heti egyszer randiztak már akkor is. Akár napközben, vagy ebédidőben is megejtettek egy-egy pásztorórát. Alkalmanként 85 ezer forint volt Nancy tarifája

- mondta a lap informátora.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
"egyre több az ellentmondás" Így van ez mindenben, ahol a politikus/politika megjelenik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
iskolakerülő
Lehet hogy csak az "akció" után mondta meg a tarifát..
kkalman
A bulvársajtónak, médiának akadt egy gumicsont, amit meg-megrágnak, majd gusztustalanul a plebs lába elé köpnek. Épp olyan gusztustalan férgek, mint a politikusok, csak gazdasági károkat nem okoznak.
Szerencsétlen lányt nem hagyják holtában nyugodni, pedig ezt nem érdemelné.
simmering73
Gondolom nem volt nehéz megvásárolni a barátnőjét. Pláne ha a belügy intézte.
Desischado
@Mirabilis: Nekem is kezd ez a véleményem lenni. Hirtelen ez a maszatolás, hogy nem is volt politikus a kuncsaftja, na, nekem innentől gyanús. a barátnőt vagy lefizették, vagy szimplán fél... De ez nagyon gyanús egy ügy, annyi szent!
wagabund
@T.T.: 15.02 háááát..a rutin, meg az évek...
Törölt felhasználó
Jó lenne felismerni, hogy Welsz, Felcsuti juhász, a prosti stb.. egy jól szervezett régóta a hatalomban lévő polip csápjai. Valaki aki közismerten maffia kapcsolatokkal rendelkezik és megvan a lehetősége és hatalma befolyásolni ügyeket. Segítek P.S:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.