Nemcsak Habony Árpád és Szijjártó Péter keveredtek mostanában NAV-vizsgálat hírébe, hanem az egykori miniszterelnök is, Bajnai Gordon – írta az mno.hu.

Bajnai miatt egy magánszemély – a fideszes Tényi István – tett bejelentést vagyona miatt. A feljelentésben az áll, az Együtt egykori politikusa sem képviselői vagyonnyilatkozatában, sem pedig záró-vagyonnyilatkozatában nem tüntette fel, hogy mekkora összegből és pontosan miből él. Csak annyit lehet tudni, hogy saját tanácsadó cégének az ügyvezetője, de nincs fizetése, osztalékot pedig a cég eredményétől függően vesz fel. Így az sem derült ki, hogy bécsi székhelyű vállalkozásából, amelynek 40 százalékos tulajdonosa, mennyit keres.

Bár állítólag Bajnai ellen az adóhatóság vagyonosodási vizsgálatot indított, ő erről nem tud az Origo szerint.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ez az a helyzet, amikor egy bő nyálasat becuppanthatnak Bajnainak, mert ugye már nem politikus.

Tessék feljelenteni orbáncot, mert már 25 éve nem tudni, hogy miből köpcösödött meg anyagilag az., akinek soha nem volt jól menő vállalkozása, a lottón sem nyert és nem is örökölt milliárdokat, de ma már a Közgép sem mossa számára a pénzt !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@mate03: De ránk fér néha egy kis nevetés, .."kell egy kis áramszünet..."
papa.49
A nav. becsókólhat neki ,,bőnyállal,, a Bajnai már régen fénylett, mikor ezeket még dörzsölni se kezdték!!!
Lepényleső
Miért a vizsgálat, csak nem vissza szeretett volna térni a színtérre?
amaramaistanna
@Lepényleső: A Facebook-on egyre többen hiányolták,szeretnék sokan - én is -,ha ő lenne a következő miniszterelnök. Így a trollgárda jelenthetett és megindították ellene a kampányt. Megdöbbentő,hogy ennyire tartanak tőle. Persze félnek az elszámoltatástól.
Tekla
Na végre ! Már rég börtönbe kéne legyen.
human
@amaramaistanna: Magyarországon sajnos úgy néz ki a személyi kultuszra nagy igény van. Orbán és Gyurcsány el tudják adni magukat. Bajnai meg csak ért a dolgokhoz, azért meg ugye nem szoktak rajongani. Én még legalábbis nem hallottam olyanról, hogy neves matematikus autogramokat osztogatnak, de egy üresfejű sztárocskáért meg tudnak őrülni. A kettő közül pedig nem kérdés, hogy melyik viszi előre a világot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.