Egy maffiaállam szempontjából rendkívül előnytelen üzlet a megújuló energia termelése. Látszólag érthetetlen, miért megy szembe Orbán Viktor a megújuló energiát egyre jobban hasznosító világméretű tendenciával, és miért ragaszkodik az atomerőmű-bővítéshez vagy a gázvezeték-építéshez.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hasonlo problemahoz a kedves fideszes blogolok mar kifejtettek velemenyuket a Propin, hogy nincs erre kereslet, es kulonben is nalunk nem mindig sut a nap. Ennyit a szakertelmukrol.

Nalunk rengeteg a vizieromu, mert sok a viz, de a napelemeke es a szeleromuveke a jovo, mert meg tisztabb, meg olcsobb, meg kevesebb beleavatkozast jelent a kornyezet atalakitasaba.

Itt minden napelemet felszerelo magan- es vallalkozoi szemely megkapja a kornyezetkimelo beruhazasanak a FELET keszpenzben, vissza nem teritendo kolcson formajaban, allami hozzajarulaskent...
Uj hazakat mar nem lehet szen-, fa- vagy vegyestuzelesu kazanokkal felszerelni, nem tamogatjak az olajuzemu futest sem, kismertekben a gazt igen.

Vajon a vilag gondolkodo felen miert eri meg igy tenni, - es Magyarorszagtol AZONNAL nyugatabbra, pl. Ausztriaban is !- , mig otthon buntetik, aki ezt hasznalna...
(Persze, a nap- es szelenergian nem lehet mutyizni, az magatol jon...!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@human: Jaj, ilyet meg viccbol se mondj, nehogy beteljesuljon!...:o(((
human
@karma1: Orbánnak köszönhetően az EU tárgyalja, hogy mit lehet tenni egy olyan országgal, aki szembe megy a közös megállapodásokkal. Barroso (Orbán pártcsaládjának tagja) bejelentette, hogy ennek bevezetése az EU-ból való kilépést jelenti.
mno.hu/hirtvkulfold/barroso-a-halalbuntetes-bevezetese-egyenlo-az-uniobol-valo-kilepessel-1285466
És jelenlegi helyzetben vagy a fidesz marad hatalmon vagy a jobbik kerül oda. Mindkettő vezetője halálbüntetés párti, oroszbarát és nem érzik jól magukat az EU-ban.
Ebből következik a kilépés, csatlakozás az oroszokhoz és elszigetelődés az európai értékektől.
karma1
@human: Ez szinte remenytelen helyzet,...
bretagne
@karma1: Már csak reménykedni tudok, hogy ez az őrület nem tart már sokáig.
karma1
@bretagne: Igen, de az se mindegy, hogy mi jon utana, Csillagom, es milyen gyorsan?
bretagne
@karma1: Az, hogy mi jön utána, nekem a Jobbikon kívül mindegy. A dolgok kialakulnak, én ebben hiszek. Csak ezek menjenek már!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.