H. Ernestné, az Akácfa utcában brutálisan megölt 19 éves lány anyja a Fókusznak nyilatkozott.

Az anya tudott arról, hogy a lány mivel foglalkozik, sőt, azzal is tisztában volt, hogy Nancyre főleg az ázsiaiak buknak. A gyilkosság estéjén azért ment el a lakásból, mert a lányhoz vendég jött.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Szegény kislány.
Szeretett volna kitörni az anyja alkoholizmusa okozta reménytelen nyomorból.
Az a lányka már nagyon régóta magára lehetett utalva, egyedül, minden felnőtt segítség és odafigyelés nélkül.
Egy normálisan működő társadalomban az ilyen gyerekeket kiemelik a családból és rendesen, tisztességesen felnevelik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ipan54
Nem azt "irja" apuka, hogy a nevezett pol...kus lett volna , hanem , hogy félt tőle, merthogy ... és utal"Welsz"-re ... és találtam még pár kommentet, tehát nem aztmondja ,hogy viszonya volt a lánynak vele, ettől durvábbat, de én nem irom le...
ipan54
@ipan54:a fájdalom és gyász teljesen elboritja ilyenkor a gyászolót, főleg ,ha a gyermeket veszitette el / legyen az akárki/, de egy szülő (
Desischado
Jobb lett volna, ha ez a részeg némber hallgat! Ami meg a gyilkosság körülményeit illeti, nem sok esély van rá, hogy kiderül az igazság. Nyilván nem a sarki szomszéd a tettes!
ilos
@Anna Mária: Mire gondolsz konkréten? Milyen állami segítség kellene egy ilyen csajnak, aki pillanatok alatt rájött (és az anyja sem ellenezte - gondolom), hogy egy menettel többet kaszál, mintha egy hónapig gályázna. Felteszem tanulni sem volt kedve, vagy már ahelyett is "dolgozott". Gyomor kérdése - főleg a kuncsaftnál.
Anna Mária
@ilos: Ha tudnál értően olvasni, akkor nem kellene föltenned a kérdést. Mondtam: a gyereknek lett volna segítségre szüksége, hogy ne ilyen körülmények között kelljen fölnőnie.
Egyébként pedig: ne ítélkezz fölötte: nincs hozzá jogod.
vacsi
Ez a nő igyekszik sajnáltatni magát, holott ő volt az oka, hogy a lánya azzá lett, ami... És innen már nincs messze az áldozattá válá !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.