Furcsa dolgok történnek Csepelen. Több iskolából az az információ jutott a csepelhírek.blog.hu birtokába az elmúlt hónapokban, hogy a Határtalanul! program keretében az iskoláknak kötelező egy bizonyos céggel szerződést kötni. Nevezetesen egy szigetszentmiklósi céget emlegetnek…

Feltöltő: Mobil123
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Na fanok lehet csipogni ! Hogy is van az a pályázati kiírás, hogy csak egy cég nyerhet és az a cég kizárólag mi kutyán kölyke ??!!!
Toby
Nincs itt semmi csoda ! Gecisztánban élünk, annak is Mutyi megyéjében !
A fideszbnyik csürhe a nyomásgyakorlás eredményét hívja "nyertes pályázatnak" !
Ez működik más területen is !

Egy jegyzői helkyre pályázónak a kormányhivatal (!) munkatársa ( EZT MÉG EGYSZER, HOGY MÉG ORBÁNC A GECI IS ÉRTSE ! )az illetékes kormányhivatal munkatársa személyesen közölte. hogy "...(itt a név helye)...te ne pályázd meg, biztosítalak, hogy nem fogsz nyerni ! "
Emberünk konok fajta, ezért (csakaézértis) megpályázat - megnyerte ! Hatalmas szakmai gyakorlattal, elfogadottsággal a "keményen dolgozó kisemeberek" körében, no és makulátlan szakmai előmenetellel !
A qrmányhivatal meg rátapadhatott a lócicire, mert egyéb dúrvábbhoz már nem volt bátorsága !
Ez így természetes - mármint a "megsúgom, hogy ne !" - a felcsúti geci birodalmában !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.