Három ember halt meg, további kettő megsérült a Veszprém megyei Nemesszalók közelében hajnalban történt balesetben – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap az MTI-vel.

Frankó Marianna tájékoztatása szerint valamennyien abban a személyautóban utaztak, amely eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról és fának csapódott a 8411-es út 21. kilométerszelvényénél.

Rendőrautó követte a halálos balesetet szenvedett fiatalok autóját

A Marcalhegyi irányából Nemesszalókra tartó gépkocsiban öten utaztak, egy 14 éves, egy 18 éves és egy 21 éves nagyteveli fiatal meghalt, két sérültet a mentők kórházba vittek.

A sajtószóvivő közlése szerint a sofőr gyanúsan viselkedett, de a baleset nem hozható összefüggésbe azzal, hogy autóját egy járőrautó a távolból követte.

A baleset körülményeit a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja – olvasható a police.hu oldalon.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
@Nemezis: - akkor baj, akár a meghalt fiataloknak.
Toby
Azt azért ne várja el senki, hogy a járőrkocsi nem merjen egy másik járgány után hajtani, mert hátha megijed az esetleg (her)báltól szenvedő ifjú és fának rohan !
Witcz !

A jenkik még meg is "pit-manőverezik" az értetlen pilóta autóját !
nezelodo
Nem elég a baj, az újságíró még át is kereszteli azt a kis falut. A gyanútlan újságolvasó hiába keresi a térképen az általuk "Marcalhegyi" nevű falut mert az nincs, legalábbis ott biztos nem, ahol írják.
rokker33
Pancser sofőr.Sokszor jött mögöttem több kilométeren keresztül a rendőrautó még osztrák szlovák rendőr is mégis normálisan vezettem nem okoztam balesetet nem öltem meg senkit nem haltam meg!És az se biztos hogy követték csak épp járőröztek és feltűnt a rendőröknek,hogy gyanúsan vezet a sofőr és azért álltak rá.Valamit biztos titkoltak esetleg valami illegális dolog volt az autóban vagy náluk vagy épp alkoholt vagy drogot fogyasztottak és nem akartak lebukni!Majd kiderül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.