Ritka alkalom, amikor keresgélnem kell a szavakat, de most ez történt. Megnéztem-meghallgattam népünk vezérének a Magyarország Barátai Alapítvány világtalálkozóján előadott ámokfutását és orvosi diploma nélkül is bátran ki merem jelenteni: rohadtul nagy baj van!

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nagyon jó diagnózis egy lerobbant, szellemileg legatyásodott, hatalommániás őrültről !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gibgab
fsp.nolblog.hu/archives/2015/05/10/Magyar_Pszicho/

"Már kérdezni is csak halkan merjük egymást: őrült ez, vagy csupán gazember?

Eltűnik a költségvetési tanács, megnyirbálódik az alkotmánybíróság, összevonódnak a közszolgálati médiumok.

Megváltozik a nyelv, a szavak mást jelentenek, mint valamikor. Ha különadóval sújtja a távközlési cégeket, azt mondja: idáig nem volt lehetőségük, hogy részt vállaljanak a közös terhek viseléséből, de most megteremtettük a számukra.

Ha azt mondja, megvéd valamit, az azt jelenti, hogy elveszi tőlünk.

Ha kérdezünk, a fejünk fölé nőtt kiskondás nem válaszol. A korrekt tájékoztatás a számára azt jelenti, hogy csak azt mondja el nekünk, amit ő fontosnak tart közölni velünk.

A mi pénzükből, a mi szemünkbe hazudik.

Amikor többen rossz szemmel nézik, hogy miket művel, azt mondja, hogy bennünket megtámadtak de ne féljünk, ő megvéd bennünket. Szerinte mások azok, akik kétségbe vonják a mi demokratikus elkötelezettségünket – ezt kikéri magának a nevünkben, helyettünk is összevész mindenkivel.

Korábban nem voltak ellenségeink, most szerzett nekünk néhányat.

Valami írásra hivatkozik, az apróbetűs részben állítólag mindenre felhatalmaztuk. Forradalomról beszél, fülkéről és magas csúcsokról, oxigénpalack nélküli hegymászásról. Halálról, büntetésről, idegenekről, félelemről.

Nemzeti együttműködésről papol, miközben már csak írásban érintkezik bárkivel. Nemzeti konzultációnak nevezi, hogy kérdőíveket küldözget közpénzen, mindenkinek.

Bármit mond, bármit tesz, a zemberekre hivatkozik. Akik, állítólag, mi magunk lennénk. Rákosi és Kádár is az emberekre hivatkozott, csak ők dolgozó népnek és uralkodó osztálynak nevezték az általuk elnyomottakat.

Félelmetesnek próbál mutatkozni, pedig látjuk rajta: ő maga az, aki retteg.

Nem félünk tőle, csak undorodunk."
human
A társadalom is beteg, ha egy ilyen embert hatalmon tart.
karma1
@Anna Mária: Hidd el, hogy TENYLEG hazudik! Reggelente kb. felorat csak az ausztral hirmusort nezem, piszok jol osszefogott hirblokk, kb. BBC szinvonalu. Megmutatjak, hogy rengeteg menekult hal meg (volt olyan, hogy egy felborult hajon 700 ember vibefulladt, kb. 200 eltunt, de a tobbit az ausztral navy vette fol a hajoira, orvosi ellatast, kajat, gyogyszert kaptak, es viszik oket az orszagba. Tony Abbott, az ausztral me kerte az ujzelandiak egyuttmukodeset, es mi mar most is segitjuk atvenni a letszamfeletti menekulteket, de ilyet, hogy ZERO a beengedettek szama, hat ez egy akkora hazugsag, hogy az verlazito! Valaki mondja meg, hogy MIERT? Miert hazudik, miert fogadjuk el, miert nem rugjak mar s@ggbe ezert a hozzaallasert? Igy aztan a magyarokrol az a kep alakul ki, hogy mi hazugok, tolvajok es dologtalanok vagyunk! Es mindez egy agybeteg diktatornak koszonheto!
Aki Én
@karma1: 23:00 Ha csak azt a néhány kormánypárti agyatlant megnézed, akik itt lógnak minden pillanatban, láthatod, hogy nem is értik amiről a nemzeti beteg beszél, de reflexből hajbókolnak. Fogalmuk nincs mi történik. Ha csak egy kicsit is értenék, minimum kussolnának szégyenükben, hogy ilyeneket imádnak. Ők elfogadják amit mond, mert könnyebb ezt tenni, mint gondolkodni. Néha jönnek a komcsikkal, mintha azok nem ugyanezek lennének, vagy az bármire felmentés lenne. Meg magukat nyugtatják azzal, hogy aki kritikus az libsi. Mert tudod, vannak a fideszesek és a libsik.
karma1
@Aki Én: D DDD Pontos helyzetkep...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.