Olvasói felajánlásoknak hála, sikerült ideiglenes lakást találni annak az anyukának, akitől el akarták venni egy hete született kislányát, mert hajléktalan – értesült a Kettős Mérce.

A gyámügy ennek hatására beleegyezett, hogy visszavonják az elvételi határozatot. Így már csak a környezettanulmányon múlik, hogy Erzsébet és a baba végleg együtt tudnak-e maradni. Erről döntés leghamarabb holnap születik a huppa.hu szerint.

Erzsébet története kapcsán szerkesztőségünkbe is érkeztek felajánlások, amiket ezúton is köszönünk olvasóinknak. Ha Önnek vagy ismerősének van hasonló története és szívesen megosztaná másokkal, írja meg nekünk. Levelét várjuk a [email protected] címre.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Jó hír.
Csak kicsit az keserű, hogy annak kellene a természetesnek lennie, hogy a gyámügy keres megoldási lehetőséget és nem kegyet gyakorol egy különben elvárhatónak látszó ténykedése kapcsán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
@Anna Mária: Jogos. Értelek. De sok olyanba fut bele az ember, ami már egy kicsit fárasztó és ha megkapargatjuk a felszínt semmi sem olyan, ami elsőre látszik.
justhpeter
Mióta ezeket a híreket, cikkeket olvasgatom kialakul az a véleményem, hogy már nem erre a világra való vagyok. Úgy gondolom, hogy az ország vezetésének nem azért kell munkahelyek teremtésében gondolkodnia, hogy majd rá szavazzak, hanem azért, hogy az általuk is annyira kívánt megszületendő gyerekeket a szülők normális körülmények között tudják felnevelni. Aztán majd a normális körülmények megteremtésében közreműködő vezetést támogatja, amikor arra kerül a sor.
Igen ám, de akkor nem vehetek ki évről évre az egészségügyre, az oktatásra, a szociális ellátásra szóló költségvetési pénzből, a reális helyzetemből kiinduló tervekből kiindulva nem építtetek négy év alatt öt-hat stadiont akkor, amikor a potenciális használók alkalmanként jó ha egyet megtöltenek. Végső soron el kellene már dönteni, hogy ember akarok lenni, vagy politikus.
Anna Mária
@Fradigege: Na jó.
Abban igazad van, hogy tényleg "ultra öngyilkos" sztorik vannak, amerre csak néz az ember.
Desischado
Talán megoldódik ennek a nőnek a helyzete egy időre. De mi lesz később? Ilyenkor hol van a "családbarát" kormány?
Zandagort
@Fradigege: Nekem is van exférjem, akitől lett egy lányom!! Az apa lelépett...mint később kiderült van még 1 gyereke, aki 6 éves!! Az apa nem fizeti a lánya után a tartás díjat csak a srác után...feljelentettem tartás díj elmulasztásáért! Mi lett a vége? Az apukát felmentem a tartásdíj kötelezettsége alól, mert épp elég a fia után fizetni 15.000 Ft-ot...hohóóó, az apuka 120.000 Ft-ot keres!! Na akkor 30.000 Ft nem fér bele neki??
Fradigege
@Zandagort: Aki lelép és tartásdíjat sem fizet, azt mind munkatáborba raknám. Amit elmeséltem, az egy ismerősünk haverja. És az csenget mind a három családjának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.