A Párbeszéd Magyarországért szerint az ügyészség "falaz" Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak, mert bár több feljelentést is tettek a keszthelyi kikötő megvásárlásának ügyében, mégsem indult eljárás. Erről a párt társelnöke, Szabó Tímea beszélt keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.

Elmondta, előbb a Zala Megyei Kormányhivatalhoz, aztán a Zala Megyei Főügyészséghez, majd a Legfőbb Ügyészséghez fordultak, de sehol nem indult eljárás az ügyben. A független képviselő szerint látszik, hogy a Legfőbb Ügyészség "nem hajlandó semmilyen állami korrupciós ügyet vizsgálni".

Szabó Tímea felszólította Polt Péter legfőbb ügyészt, hogy "ne falazzon" Orbán Viktornak és vejének, hanem indítson érdemi vizsgálatot a "Fidesz-KDNP-mutyik" ügyében, emellett arra kérte az Állami Számvevőszéket, hogy vizsgálja meg a keszthelyi kikötő eladását. A PM szerint ebben az ügyben felelőtlenül gazdálkodtak az állami vagyonnal – közölte.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
A maffia tagja nem léphet a maffia ellen, a törvényük a szembenállást visszafordíthatatlan megtorlással jutalmazza.
Desischado
A polt pétör és a becsület?! Azt sem tudja, hogy mi fán terem! És ő a főügyész! Siralom, ami ebben az országban folyik!
papa.49
@Desischado: Ha emlékszel még rá már akkor is ,,kavart,, a pol Polt mikor a Gönc Katalin mellett az ombuci hivatalban volt...
Desischado
@papa.49: Igen, emlékszem. Már akkor is megmutatta, hogy gerinctelen féreg!
bence
Még az élettől is elmegy a kedve az embernek a sok aljasság láttán, amit ezek a férgek megengednek maguknak ! Hogy szólítaná az Isten mindet magához !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.