Deutsch Tamás megdöbbentő módon érvelt a kormány által erőltetett halálbüntetésről szóló vita kapcsán. Tegnap este ugyanis az ATV Egyenes beszéd című műsorában párhuzamot vont a homoszexuálisok házasodása és a halálbüntetés kapcsán.

Deutsch arról beszélt, hogy például az Alaptörvényben is az áll, hogy csak férfi és nő házasodhatnak egymással, mégis ettől még vannak érvek ennek megváltoztatására, amiket meg lehet hallgatni. Szerinte hasonló a helyzet a halálbüntetéssel kapcsolatban is. Egyébként úgy véli, az Uniónak érdemes lenne végiggondolnia, hogy nem helyezteti-e nemzetállami hatáskörbe ennek bevezetési jogát.

Deutschnak sikerült összehozni a melegek házasodását a halálbüntetéssel

A miniszterelnök azt mondta, hogy ő életpárti, ebben is egyetértek vele, én a halálbüntetésre nemmel válaszolok

- tette hozzá a fideszes EP-képviselő. Azt is elmondta, hogy Orbán Viktor olyan ember, aki mindig azt mondja, amit gondol.

Deutschot egyébként eredetileg az internetes konzultáció kapcsán hívták be a műsorba. Erről többek közt azt mondta,  csodálkozott, hogy a kormány tevékenységét kritizáló újságírók az ellen ágáltak, hogy egy ilyen komoly témában, mint az internet, miért konzultál a kabinet.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Na ha ilyen nagyszerű ez a fazon, és ilyen fontos a véleménye, hamarosan azt is megérhetjük, hogy a most még eldugott Selmeczi nagyasszony osztja megint nekünk az észt, és a tarsolyos, meg a mediátormarcsi helyett vigyáz majd a pénzünkre, kéretlenül. Nagy baj lehet ott a narancsvidéken, ha már csak őbenne bíznak, más makulátlan nincs kéznél.
eszegfu
@eugen4402: 16:01 Valóban igazad lehet... számomra szinte "bizonyiték", hogy láttam az ATV-n a 25 évvel ezelőtti első országgyülésről egy beszélgetést: Ungár Klára, Kónya és Király Zoltán voltak a studióban. Közös véleményük volt, hogy a képviselők udvariasabbak,
kulturáltabbak voltak egymáshoz, mint mostanság.
eugen4402
@eszegfu: Ők is emlékeznek még arra, mekkora botrányt váltott ki, amikor Antall arcába ordította a "jólnevelt" fideszes, hogy miniszterelnök úr, Ön hazudik! Akkortól kezdtek parlagi szelek fújdogálni az Ország Házában. Mellesleg a napokban a rádióban hallottam Gálszécsi visszaemlékezéseit is a 25 évvel ezelőtti időkre, szenzációs volt, pedig a titoktartási esküje még köti...
mate03
@Anna Mária: A minap azt mondta (tompika)Haragszom a Kokóra!Javasoltam neki,térjen át a heroinra,az talán hamarabb elviszi!
herczeg0210
Láttam az adást és éreztem milyen büdös ez a pasi. Vagyis a "kijafaszomezaatompika".
Cicamama55
Nem tudom, ha rákérdeznének úgy váratlanul egy riport során, hogy mi lett a stadion beléptetőinek a sorsa, illetve a rájuk feleslegesen kidobott pénzzel számoljon el, mit válaszolna. Gondolom ő is Kósa "fémkupakos" érveléséhez hasonlóval küszködne. Látszik rajta, hogy légből kapott válaszokkal próbál okosnak látszani, tartalmatlan, logikátlan, üres a beszéde. Szégyen, hogy országunkat ilyen emberek képviselik külföldön. S ő a kormánypártunk üdvöskéje. Magunkat járatjuk le vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.