Tiborcz István egy desztillált szeszesitalt gyártó cégben lett igazgatósági tag – írja az e heti HVG.

A G2G Zrt. 7,59 millió forint alaptőkével, biatorbágyi székhellyel 2011-ben lett bejegyezve – eredetileg még Házipálinka Bérfőzde néven. Egy év múlva nevet váltottak, és a budapesti Béla király útjára költöztek.

A céginformációs rendszer szerint 2013-ig bezárólag nem termeltek semmilyen árbevételt. A G2G-ben az Opten adatai alapján egy éve lett tulajdonos a Tiborcz érdekeltségébe tartozó Green Investments & Solutions Kft.. Utóbbi cég onnan lehet ismerős, hogy ennek segítségével vált érdekeltté Tiborcz a pályázat nélkül megszerzett Keszthelyi Yachtkikötő Kft.-ben.

Tiborcz István fő érdekeltsége egyébként az Elios Innovatív Energetikai Zrt.. Ez idén eddig összesen legalább 4 milliárd forint értékű közpénzes megrendelést nyert el a közvilágítás korszerűsítésének jogcímén.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Most már lassan az a hír, hogy miben nincs benne...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Lackó50: A "vér látványát" még csak meg lehet szokni...de szerintem egy ilyen "ballibsi", mint amilyen Te is vagy, annak ez nem menne... Tudom, hogy Te is csak elvileg gondoltad.
Desischado
@mate03: Tudod mit? Nekem ilyen gazdagság nem kell! Inkább legyek csóringer szegény, de a tükörbe gondtalanul bele tudjak nézni, anélkül, hogy szemenköpném magam!
sziha
No, akkor a Meszaros birtok vilagitasa, a disznohus adoja megvan, mar csak inni kene valamit azon a franya disznotoron...
Lepényleső
Mindegy mivel,csak szédíthessék az Istenadta népet,akik teremtik számukra;a királyi létet.
evacica
A pofátlanságnak nincs határa eben a családban, a baj csak az, hogy még mindig nem elégelte meg ez a szerencsétlen nép, akinek a szeme előtt lopják szét az országot! S még ezek mernek erkölcsről és tisztességről beszélni? Fogalmuk sincs, hogy mi az?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.