Tiborcz István egy desztillált szeszesitalt gyártó cégben lett igazgatósági tag – írja az e heti HVG.

A G2G Zrt. 7,59 millió forint alaptőkével, biatorbágyi székhellyel 2011-ben lett bejegyezve – eredetileg még Házipálinka Bérfőzde néven. Egy év múlva nevet váltottak, és a budapesti Béla király útjára költöztek.

A céginformációs rendszer szerint 2013-ig bezárólag nem termeltek semmilyen árbevételt. A G2G-ben az Opten adatai alapján egy éve lett tulajdonos a Tiborcz érdekeltségébe tartozó Green Investments & Solutions Kft.. Utóbbi cég onnan lehet ismerős, hogy ennek segítségével vált érdekeltté Tiborcz a pályázat nélkül megszerzett Keszthelyi Yachtkikötő Kft.-ben.

Tiborcz István fő érdekeltsége egyébként az Elios Innovatív Energetikai Zrt.. Ez idén eddig összesen legalább 4 milliárd forint értékű közpénzes megrendelést nyert el a közvilágítás korszerűsítésének jogcímén.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Most már lassan az a hír, hogy miben nincs benne...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Szóval a szeszadóba is bele fog barmolni a kurmány...! :(
verum
Most már lassan az a hír, hogy miben nincs benne...
hetöndöe
Akkor lassan a kocsmák is "nemzetiek" lesznek?
ágimami
Már meg sem lepődök!! Van még valami, ahol nincs ott???
De megértem, be kell biztosítani a családot rosszabb időkre is !!:DDD
papa.49
A hazugovics spanjai fogják a befóliázott ablakú kocsmákat működtetni, úgy mint a trafikokat, ott is majd mindent lehet kapni a sasszegtől a hordozható atomerőműig...
Abzug62
Van valamilyen iparág, amibe még nem szállt be?!
Kamcsatka
Bele kellene dobni az apóssal együtt az egész családot egy főzetbe és egy különleges évjáratot kipalackozni az arcképes címkéjükkel. A cöfös fidióták jó pénzért szétkapkodnák a polcaikra. Lehet, hogy még én is beneveznék egyre.
nemjoezigy
Ezek aztán tényleg alkalmazzák a több lábon állást, mert megtehetik.
Ahány láb, annyi támogatás felvételi lehetőség.
De a propaganda az más!
Cicamama55
Ebből adódik, hogy jönnek a nemzeti italboltok?
Hellcat
Akkor lassan jönnek a Nemzeti Italboltok.
human
@nemjoezigy: Gerinctelen ezerlábúak ezek.
Fradigege
Látjátok. Ez a gyerek egy kincs. Önerejéből küzdötte fel magát nehéz, verejtékes munkával a csúcsra. És nem áll meg. Még van benne ambíció. Inspirálja őt az após. Motívált a gyerek. Valami nagy dobásra készül. Meg nem lehet állítani. A viccet félretéve, tudta hová kell a farkát bedugni. Aztán Rasika lehozta neki a csillagokat.
szaboria1
Már annyi helyen van ig. tagsága, hogy a nap 24 órája sem lenne elég mindnek a végig látogatása.
Clavigo
Az Orbán-konda egyre jobban teljesít.
nezelodo
Ne értetlenkedjünk! Ez a cég lett a pálinka szabadságharcosok főhadiszállása. Azóta mióta megalakult, a brüsszeli jövedéki adószedő bürokraták egyfolytában rettegnek, mikor indul ellenük az invázió!
papa.49
@Abzug62: Az a baj, hogy a húsdarálót egyenlőre még kihagyták...
bencemacska
Nagy ám az após pálinka lenyelő kapacitása, kell az állandó utánpótlás!
Fénykép van róla, hogy demizsonból töltöget neki!
justhpeter
Saját lábán áll mint a százlábú. Bár a százlábú tisztességesen teszi.
Jankó123
Falopás + szeszipar = A faszesztől még több vak!
:-)
lampa laz
A cég neve azért tükrözi a valóságot: G2G ebben minden bent van amit a mi lajosunk mondott.
lampa laz
@bencemacska: a fotó igazolja a valóságot, mind a kettőre igaz a g...i.
bencemacska
@lampa laz: Egy kövér : egy sovány
Egy öreg : egy ifjú.

Végeredmény egy kutya!!!

Ps.: Úgy néz ki, fiaként kezeli! (Sok a nő a családban!!!)
Január
@szaboria1: Szerintem pedig már azt sem tudja, hogy hol áll a feje, annyi a megbízatása, legalább le van kötve az energiája. Lehet, hogy ez is cél.
levi
Durva mennyi fantom céget alakítanak, hogy aztán a semmiért bezsebeljék a nagy pénzt.
Annyira átlátszó, hogy orbáűn simán oda is adhatná neki kamerák előtt. Mindegyik fideszesnek van minimum egy cége aminek van vagy 3 leányvállalata...
És mi még mindig nyeljük a hígfost, miközben az összes pénzt szétosztják egymás között.
Desischado
Ügyes fiú ez a pista gyerek. Megérte neki elvenni a vezír lányát! A simicska meg eheti a kefét, hogy kicsöppent a pikszisből! És borítékolom, hogy közeleg az italmutyi, jönnek a nemzeti italboltok, bár ne legyen igazam! Így nem nehéz "saját" lábon állni! Inkább a MI lábunkon állnak a rasikával együtt!
panellproli
A Tokajon megtermelt bort valakinek el is kell adni.Ne legyünk rosszindulatuak, csak bevették a kedves vejkót a családi milliárdos vállalkozásba.Hátha rajrta keresztül kitudódik, hogy mennyi eltitkolt jövedelme van ebből is a főszarházinak.
Strong
Na ezt elhiszem..

Ugyanis akinek a legfőbb Al Capone megengedi...annak mindent lehet..
mate03
@Desischado: Látod!Így lehet megszerzett tudás nélkül,szakmai analfabéta ként,milliomossá válni!! Bízom benne hogy nem sokára,eljön az a hír is,hogy a Szegedi csillag börtönből,kihallatszik TIBORC,panasza!
eszegfu
Tudom, hogy görénység még a gondolat is... de mi lenne a vagyonnal, ha elválnának? Nem kivánom nekik, csak ugy morfondirozok...
eszegfu
@lampa laz: Valószinü, mert addigra "kikupálódik" Tiborc is.
Lackó50
Van még ennek a Viktornak eladó lánya?? Igaz, hogy korban kicsit nagy lenne a különbség, de ilyen anyagi feltételek mellett szívesen megkérném a kezét. Faludy György és Kovács Fanny óta tudjuk, hogy a korkülönbség nem jelenthet gondot. A hozomány már megérne egy gyűrű árába való befektetést.
Dr. Felipe
Részegen ki visz majd haza.

Akkor hogy lesz itt saját lábon állás?
eszegfu
@Lackó50: Félve kérdezem (nehogy lekiabáld a hajam a fejemről): gyomrod van hozzá?!
Nem hiszem...
Senara
Alkohol mutyi előszele már meg volt ..."www.origo.hu/itthon/20140428-elkeszult-a-nemzeti-alkoholstrategia.html...Az államtitkárság szerint Magyarország számára a legtöbb országénál jelentősebb terhet jelent az alkoholfogyasztás, a visszaszorítása érdekében fel kell lépni –...A veje már lépet csak a törvény várat magára :-(
Lackó50
@eszegfu: Jelenleg nem nagyon, de talán mindent meg lehet szokni. Egy műtős is lassan hozzászokik a vér látványához. Egyébként jogos a kérdés. Ez a változat inkább csak elméletben vetődött fel, mert nem hiszem, hogy ennyire egyszerű lenne bekerülni abba a családi kötelékbe. Nekem nincsenek olyan nagyra törő ambícióim, mint mondjuk Tiborcz úrnak, vagy Mészáros Lőrincnek. Kevesebbel is beérném. Lehet, hogy ezért nem kerülök a zsírosbödön mellé??
eszegfu
@Lackó50: A "vér látványát" még csak meg lehet szokni...de szerintem egy ilyen "ballibsi", mint amilyen Te is vagy, annak ez nem menne... Tudom, hogy Te is csak elvileg gondoltad.
Desischado
@mate03: Tudod mit? Nekem ilyen gazdagság nem kell! Inkább legyek csóringer szegény, de a tükörbe gondtalanul bele tudjak nézni, anélkül, hogy szemenköpném magam!
sziha
No, akkor a Meszaros birtok vilagitasa, a disznohus adoja megvan, mar csak inni kene valamit azon a franya disznotoron...
Lepényleső
Mindegy mivel,csak szédíthessék az Istenadta népet,akik teremtik számukra;a királyi létet.
evacica
A pofátlanságnak nincs határa eben a családban, a baj csak az, hogy még mindig nem elégelte meg ez a szerencsétlen nép, akinek a szeme előtt lopják szét az országot! S még ezek mernek erkölcsről és tisztességről beszélni? Fogalmuk sincs, hogy mi az?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.