Orbán Viktor vejének cége újabb közbeszerzésen aratott győzelmet. A Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Elios Zrt. ezúttal Siklós közvilágítását korszerűsítheti – szúrta ki az mfor.hu.

A cégnek vetélytársa sem akadt: egyedül indult a tenderen, ahogy ez a szerdai Közbeszerzési értesítőből kiderült. A szerződést 177,95 milliósra tervezték, végül mégis 181,64 millió forint lett. 

Az mfor.hu számításai szerint ez azt jelenti, hogy Tiborczék cége eddig összesen 10,94 milliárd forintot nyertek közbeszerzéseken.

Orbán veje egyébként mostanában az alkoholipar felé is kacsintgat.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Mi a fészkes fenének bohóckodnak ezzel a közbeszerzéssel? Minden cécó nélkül adják oda a munkát a vőgyereknek, és kész. Úgyis ő nyer, mert rajta kívül más nem indul.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@bence: Dehogy indul más, a tenderkiírás rá van szabva.
"A cégnek vetélytársa sem akadt: egyedül indult a tenderen, ahogy ez a szerdai Közbeszerzési értesítőből kiderült."
kkalman
@bence: Ezen a 180 milliós pályázaton csak a Tiborcz gyerek indult. Ezzel indul a cikk! Ezért írtam, hogy feleslege a közbeszerzés. Adják a vőgyereknek a pénzt, oszt jó napot.
bence
kkalman ! Anna Mária ! Sajnos , nagy igazságotok van !
Mobil123
:-DD Marenics elvtárs is kiadta a városát? Nahát a fő utcában málik a vakolat az épületekről, de a lényeg hogy led égők fényáradatában ússzon a városka .
Levendula
@verum: "Most, most, most és most,
A burzsoá rendet taposd!
Ha dolgozol, vagy ha nem, egyforma kín,
Elpusztulsz a burzsujok éhbérein,
Grófi földön a gyűlölet nő.
Egy tányér levest oda löttyent eléd,
És szólni, ha mersz..."
eugen4402
Egy este Siklóson járt a Teremtő. Csetlett-botlott, mivelhogy qu..a sötét volt az utcákon és a fejekben is. Egy csehóból kiszűrődő fényben megpillantotta az Illetékes et.-at, és kapásból utasította: Legyen világosság! S lőn világosság. S látá Isten, hogy jó, csak így tovább, ameddig a szem ellát. És Tiborcz már nem panaszkodék, hanem éjt nappallá téve terjeszti a világosságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.