Hiába próbálja az MTVA sikertörténetként eladni a köztelevízió átalakítását, a nézettségi mutatók mást mondanak. Míg a nagy váltás előtt az M1 esti fél nyolcas híradóját 332 ezren nézték, két hónappal később ez a szám kevesebb, mint a felére, 151 ezerre csökkent – írta a NOL.hu.

A Duna TV híradója ennél is gyengébben teljesít: 124 ezren nézik esténként. Eközben az RTL Klub és a TV2 híradóit 600-700 ezer ember követi figyelemmel esténként.

Az átalakítással még így is leginkább a Duna TV járt jól: a korábbi három helyett hét százalékra nőtt a közönségaránya. Ezzel pedig nagyobb a nézettsége, mint az M1-nek a koncepcióváltás előtt. A csatornára az M1-ről átköltöztetett műsorok népszerűek: a Kékfény, a Magyarország, szeretlek!, a Szálka, avagy Bagi és Nacsa megakad a torkán, a Szerencse Szombat, a Gasztroangyal és a Forma–1-es közvetítés. Viszont a 800 millióért készíttetett Kossuthkifli című sorozat gyakorlatilag megbukott: alig pár rész után elvesztette nézői felét.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Megérte beleölni azt a rengeteg pénzt igaz??? Anti-Midasz qrbán királyunk ehhez is hozzányúlt és szarrá változott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Hiába, a pénzmosoda ugyan működik, a beetetés már nem annyira, hála az égnek!
mate03
@iteo:A nézettség tekintetében,a Magyar adók közül a legnézettebb,az ATV!
mate03
@Aki Én: Csak nem a Magyar BBC-re gondoltál?
Tibor43
Nem gond. Ha beszámolják a "tizenöt millió" magyarnak csak a felét is,lehet,hogy kijön a piacvezető nézőszám...
Anna Mária
Ami nem megy, azt talán nem is kellene annyira erőltetni! :)))
karma1
Hm,... Gyenge kezdes utan erosen visszaesett a nezettseguk,... Mazochizmusbol jeles,... Hogy kepesek minden nap elmenni a TV studioba, es kitenni magukat kozrohejnek, sertegetesnek, duhnek, anyazasnak (meg ha nem is halljak meg, mert a nezo az otthonaban szidja a felmenoiket)... Csak azt a rengeteg beleolt penzt,... Csak azt tudnam feledni!...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.