Lánczi Tamás, a Századvég vezető elemzője lesz a Nagy-Britanniában alapított Danube Business Consulting Ltd. politikai tanácsadócég ügyvezetője a napigazdaság.hu információi szerint. A céget Arthur J. Finkelstein amerikai kampányguru és Habony Árpád alapította – derítette ki tegnap az RTL Klub.

A napigazdasag.hu csütörtöki cikke szerint az új ügyvezető megtiszteltetésnek tartja, hogy együtt dolgozhat Arthur J. Finkelsteinnel, a politikai tanácsadó szakma egyik kiemelt szereplőjével.

Habony Árpád és Arthur J. Finkelstein is megerősítette a hírt.

Az amerikai és magyar szakemberekből álló cég fő profilja a politikai tanácsadás lesz, az alapítók a világ számos országából számítanak megrendelésekre – írta a portál.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@gibgab: Habony is Finkelstein találmánya, mint "titokzatos zseni", hisz Orbán nyilván nem szívesen verné nagydobra, hogy egy New York-i homoszexuális zsidó az első számú tanácsadója, aki többek között homofób kampányt is szervezett. Finkelstein viszonylag gyakran jár Magyarországra, ilyenkor szokott Orbán teljesen eltűnni.
Ez az egész ocsmány cirkusz hatalmas pénzekbe kerül a magyar adófizetőknek, ők maguk perkálják ki a saját tönkretételük, morális süllyedésük árát.
gibgab
@Anna Mária: Megy a hazudozás: www.hir24.hu/belfold/2015/05/15/orban-elismerte-finkelsteint/
Apropó, Lázár...! Csak nincs valami köze a londoni luxusutazásnak-ami ugye államtitok-Finkelsteinhhez?
gibgab
@Anna Mária: Most már igen.:) Kösz! Megerősített abban, amire ráéreztem.
Anna Mária
@gibgab: Vad történet, és sajnos az ellenzék nem tud vele mit kezdeni, egy szava sincs az egészhez. Ezek az Orbánék meg mennek, mint kés a vajban.
gibgab
Nem is értem, hogy eddig se, de most se bolygatják meg ezt a szerintem elég ütős témát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.