Rendkívüli közleményt adott ki a DK, melyben azt állítják, Mezőkövesden ma zaklatták az egyik önkormányzati képviselőjüket.

Az alábbit írta a párt:

Szűcs Erika Megyei Önkormányzati képviselő sajtótájékoztatót tartott a mezőkövesdi futballklub bejáratánál. Elmondta véleményét és javaslatait arról a látványberuházásról, amit a futballklub 400 millió forintos állami támogatásból fog megvalósítani.

A sajtótájékoztató közben megjelent a futballklub egyik alkalmazottja – Tállai András államtitkár rokona. A sajtótájékoztatót követően indulatos hangnemben kérte számon a képviselő asszonyt – mondván milyen jogon használja a klubház előtti, egyébként valószínűsíthetően közterületet – majd idegesen, támadólag és követelőzően lépett fel a sajtótájékoztatóról felvételt készítő Varga Gergő DK-s aktivistával szemben. Az államtitkár rokona csak többszöri felszólításra volt hajlandó elengedni azt a kamerát, amelyet a DK-s aktivistától próbált erőszakkal elvenni.

A DK közleményét azzal zárta, sajnálja, hogy a "maffiakormány haszonélvezői állampárti magabiztossággal próbálják elhallgattatni az ellenzéki véleményeket". A párt továbbá elvárja Tállai András államtitkár rokonától,hogy azonnali hatállyal és nyilvánosan kérjen bocsánatot a megtámadott DK-soktól az állítólagos incidens miatt. 

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az csak véletlen lehet, hogy egy rokon a klub alkalmazottja, ugye? Az megint csak véletlen lehet, hogy ezzel a ,,hátszéllel" nagy valakinek a pofája, és így próbál érvényt szerezni a vélt igazának, ugye? Az szintén csak véletlen, hogy vélhetően most sem lesz következménye, ugye?
Aki Én
Az csak véletlen lehet, hogy egy rokon a klub alkalmazottja, ugye? Az megint csak véletlen lehet, hogy ezzel a ,,hátszéllel" nagy valakinek a pofája, és így próbál érvényt szerezni a vélt igazának, ugye? Az szintén csak véletlen, hogy vélhetően most sem lesz következménye, ugye?
justhpeter
Kihozták Erikát megint a mauzóleumból ?
nemkati
De nagy szerencséje van a Fidesznek, hogy az ellenzék nem hozott létre trollvadász kommandót. Az olyan országban, ahol az ellenzéknek, vagy csak a kormány kritikájának alig van tere, az emberek elégedetlenségét kifejező felszólalásoknak pedig alig van eredménye, ott a kormány trollfigyelő akciói nagyon aljas eszközök. És szemforgatás az ellenzőket békés kormányünnepek megzavarásával vádolni miközben ők meg el akarják hallgattatni a bíráló hangokat.
mate03
@nemkati: Te ilyen aljas dolgokon még csodálkozol?A Rákosi rendszertől csak abban különböznek hogy nincs politikai akasztás,meg az ávó helyet nem visz el a tek!
Freewolf
@nemkati: Alig van tere a kormány kritikájának?
Népszabadság, Népszava, Kapcsolat, Mandiner, Klubrádió, Index, HVG...!
Nahát, az elnyomottak! :-)
Hellcat
Jó kis fideszes agresszivitás kiütött megint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.