Milliárdokkal nőtt azoknak a multimilliárdos vállalkozóknak a vagyona, akik a Puskás arénában, a fehérvári, illetve a felcsúti stadion díszpáholyában együtt tűntek fel a miniszterelnökkel – számol be a Bors.

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester egy év alatt 700 millió forinttal gazdagodott, a miniszterelnök barátja 8,4 milliárdos vagyonával a lista 86. helyét szerezte meg. Garancsi István a Videoton tulajdonosaként 19 milliárdos vagyonával az ország 36. leggazdagabb embere – bár tavaly még csak a 48. volt. Egy év alatt 5,3 milliárd forinttal gazdagodott.

De van új név is a listán. Ő Szíjj Lászlóé, akinek építőipari vállalkozása a lap szerint sorra nyeri az állami megrendeléseket a kegyvesztetté vált Simicska-érdekeltség Közgép elől. Szíjj 23 milliárdos vagyonnal debütált a rangsorban.

Simicska Lajos elsőre rögtön a 10. helyre került 73 milliárd forinttal, azonban tényleges vagyonát nehéz megítélni. A Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub elnöke, Simicska üzlettársa, Nyerges zsolt a 24. helyet szerezte meg 26,3 milliárd forinttal – olvasható a lapban.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Mészáros 3 év alatt 7 milliárd.
Garancsi 1 év alatt 5,3 milliárd...14,5 misi naponta...
És még nem egyenesedik a kasza?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Mindent értek, de azt nem, hogy ilyen gazdagodás mellett miért zavarja őket Simon 200 milliója. Arra nem is merek gondolni, hogy még az is kellene nekik.
Desischado
Milyen szép nyerészkedés. Az országban meg közel 4 millióan élnek a létminimum alatt! Az orbán banda jobban teljesít!
mate03
@Desischado: Ehhez nem szólok hozzá ,mert kitiltanak az oldalról!
evacica
Jön a következő milliárdos, Orbán veje és lánya, akik a sját lábukon állnak, de azért apuka besegít. A Tiborc fiunak be kell hozni Lőrinc barátot, remélem elég gyorsan megy.
Jankó123
Mert :
"A Fidesz a becsületes munkából élőknek segít"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.