A Párbeszéd Magyarországért (PM) levélben kért részletes elszámolást a milánói világkiállítás magyar költségeiről Szőcs Géza kormánybiztostól.

Ezt Barabás Richárd, a PM politikusa jelentette be pénteken, az MTI-nek nyilatkozva. Hangsúlyozta, a kormánybiztostól emellett arra is választ várnak, hogy a magyar pavilon miért nem reagál az EXPO 2015 témájára, vagyis a fenntartarható élelmiszertermelés kérdéskörére.

Az ellenzéki politikus "világbotránynak" nevezte a magyar pavilont, amely szerinte egy "teljesen értelmezhetetlen vacak". Ebben a formájában ugyanakkor nagyon is jól képviseli a magyar kormányt, amely egyszerre dilettáns és korrupt – fogalmazott Barabás Richárd.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nagyon csipem ezt a Barabast!... Az a milanoi pavilon ugyanis TENYLEG egy ertelmezhetetlen, atgondolatlan rakas sz@r volt,...:o))) Jol mutatja az agyilag kaotikus vezetes idetlen, atgondolatlan allapotat,...:o))
justhpeter
Sz@r vagy nem sz@r azért egy kis pénzt beleöltünk. Nem a külvilágnak kell tetszeni, hanem nekünk. Nekünk meg tetszik. Oszt' Jónapot !
karma1
@justhpeter: Sajnos, nem igy van! Amikor egy nemzetkozi kiallitasra mesz ki, akkor nem Neked kell, hogy tetsszen, hanem a nezo- es (foleg) vasarlokozonsegnek! Ugyanis a kiallitoresz, show room hozza be a vevoket, latogatokat! Ez ele a pavilon ele max. szornyulkodni jarhattak a latogatok, meg lesajnalni a magyarokat, hogy csak ennyire futotta! Speciel Milanoban en is voltam 1986-ban az EXPO-n, mint kiallito, es messze mas volt a standunk: volt is sikerunk vele! Az meg kulon sajnalatos, hogy nem csak gusztustalan , de meg rohadt draga is!...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.