Új szintre lépett Áder János, mint környezetbarát köztársasági elnök imidzsépítése. Az államfő ezúttal az I. Nemzetközi Természetfilm Fesztiválra látogatott el, ahol megsimogatott egy egerészölyvet egészen érdekes arckifejezéssel.

Látta már Áder Jánost egerészölyvvel cukiskodni?Forrás: Máthé Zoltán (MTI)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na szépen vagyunk, akik az első királyság alatt kicsinálták aki értett a természetvédelemhez, (Arady Csaba), később kirúgták a maradékot, aki értett hozzá, valamiért kedvelik a csőszerelőket, ornitológust is csináltak az egyikből, bár bajban volt melyik a veréb és melyik a pacsirta, most meg eljátssza ez a hű fidesznyik a természetimádatot. Hogy mikor jött rá hogy neki való a természetvédelem?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Képmutatás. Áder csak az ENSZ főtitkári poszt miatt pedálozik.
lópicigáspár
Szegény madár! Biztos megállt a fejlődésben!
pbalage
szép állat.
és az egerészölyv is.
papa.49
@lópicigáspár: Megelőztél, nekem is ez ugrott be...
36
@nezelodo: Azóta jött rá, kérlek tisztelettel, hogy a természet fontos, amióta terelni kell az emberek valódi gondjairól. Róma is így rohadt, lassan de biztosan, cirkuszt adtak a népnek, de kenyeret nem.
Cirkusz ma=foci, celebek, színház, TV, barazil sorozatok, politikai adok kapok, terrorizmus, emberek egymásnak ugrasztása, falunapok, fesztiválok sör, bor, pálinka, mangalica, szüreti, székely, csángó és a természet védelme(látszólag).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.