Ismét a jelenlegi belügyminisztert, Pintér Sándort támadta Portik Tamás az Aranykéz utcai robbantás csütörtöki tárgyalásán.-írja a pestisrácok.hu.

Forrás: hirpress.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Kinek volt eddig is csöppnyi kétsége affelől hogy a sintérsanya is az olajszőkítésből lett milliárdos???Ő a legnagyobb keresztapa a maffiózók között!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pistapapa
@Toby: Miféle bevagonírozásról firkálsz? 70-80 éve lehet,hogy történt ilyesmi először Németországban,de annak megvoltak a kiváltó okai.Pl. az egyik befogadott kisebbség hatalombitorlási törekvése. Magyarországon ma hasonló helyzet van,bevagonírozási szándék nélkül.
Toby
@pistapapa: Aki csak a barikád.hu-n és a kuruc.infon szocializálódik, annak ennyi is elég, amennyit te tudsz erről a kédésről ! Elvégre nem nácikat ítéltek el Nürnbergben, hanem "befogadott hatalombitorási törekvésűeket" !
Vagy ezt is másként ismered ?
human
"Nógrádi Zsolt az RTL Klub Akták című műsorában összefüggésbe hozott az olajmaffiával két újabb politikust: Boross Péter volt miniszterelnököt és Pető Ivánt, az SZDSZ egyik vezetőjét. Nógrádi állítja: látta, amikor Pintér Sándor belügyminisztert megvesztegették. A lefizetett rendőrök a pénzért cserébe vigyáztak az olajszőkítők telepeire. Az [origo] oldalán elolvashatja az RTL Nógrádival készített interjúját."
Forrás: www.origo.hu/itthon/20000730nogradi.html
pistapapa
@Toby: Kik ítélkeztek? A befogadottak,a hatalombitorlók.
Toby
@pistapapa: Ja, amerikaiak, britek, franciák, oroszok ! Ezek közül melyek voltak a "befogadott hatalombitorlók" ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.