Az EU tavaly 1,5 millió eurót adott menekültügyi fejlesztésre, ha akarjuk, sem zárhatjuk be a debreceni tábort, hiába ígérte ezt a kormányfő. Ha be is zárjuk, új, jobb táborokat kell nyitni helyette.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Ha ennyi pénzt kaptunk rá, miért sírunk, hogy nem tudjuk eltartani őket?
Főleg ha nem hagyjuk dolgozni, hanem koncentrációs táborokat tart fenn a hatalom!
bakegya
@verum: azért mert a babti és a többi imátkozósáskának is meg kell valamiből jól élni-az alapítványii pályázati pénzeket csakkk a svédeknél volt fontos megnézni mire mentek el,de nézzünk be mondjuk a szigetszentmiklósi,vagy a budapesti szállókra-mit gondoltok mennyiért dolgoznak ott a szoc munkások?-még utazási bérletet se fizetnek nekik és egyetemet végzett fiatal nők nyelvtudással vesződnek az egyébként nem veszélytelen problémákkal is-mint családgondozás,konfliktuskezelés-stb.ami egy kiszolgáltatott emberi közegben természetes is volna.AZ EGYETLEN VALÓDI SEGÍTSÉGET A NAGYBEVÁSÁRLÓ KÖZPONTOKTÓL JÖNNEK-ÉLELEM-RUHÁZAT ÉS MOSÓSZER,DE MÉG BÚTOROK IS-mert a kormány le se szarja milyenek a körülmények a lakhatás és higénia szempontjából.A nyilvánosság elé igen kevés jó és rossz kerülhetne,de az átpolitizált embertelen erőforradalmár minisztérium finnyásan másképp kommunklálja le az egész embermentő SEMMIT.Embertelenek.
A személyiségjogokra hivatkozással sokminden látensen árad a reménytelenség felé-
EGY MAGÁRA VALAMIT IS ADÓ NEMZETÁLLAM AZT TOLONCOLNÁ KI AKI EZT A FELELŐSSÉGET -KIREKESZTI,MEGBÉLYEGZI,ÉS MÉG BŰNÖZŐI MAGATARTÁSNAK IS MINŐSÍTI.
bakegya
A leglényegesebbet kihagytam-a védőoltások-e tekintetben azonnal le kellene szűrni a hozzánk érkezőket(Hepatitisz-A,B,C-,AIDS(HIV)csakkk a legszűkebb értelemben is ezt az EU-HOZZÁNK ÁTUTALT -tessék mondani mire SZÓRTA SZÉT A TEKNŐSÜNK A CÖLÖP TETEJÉRŐL???1,5 MILLIÓ EURÓ-szép pénz!-Hol volt...hol nem volt...!
verum
@bakegya: - minden szavad igaz. És számomra érthetetlen, hogy ezt nem látják, nem hallják a fidesz-hívek. Még mindig nem és még mindig sokan vannak.
Milyen országban élünk...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.