Az első nyolc gombon az állami tévécsatornák lesznek minden háztartásban, ha tetszik, ha nem. Július elsején lép életbe a médiatörvény azon változása, amely előírja, hogy a szolgáltatók a csatornakiosztásban kötelesek az állami tévéadókat az első csatornahelyekre tenni – írja az Origo. Azt, hogy ezen belül milyen sorrendben kell egymás után következniük a műsoroknak, nem írják elő, de az MTVA közzétett egy ajánlást. Ezek alapján az 1-es csatornán az M1, a 2-esen az M2, a 3-ason a Duna TV, a 4-esen az M4 Sport, az 5-ösön a Duna World, a 6-oson a leendő M6 csatorna, a 7-esen az M3, és a 8-ason az M5 lesz. Az M5 és az M6 a tervek szerint jövőre indul el. Az M3 és az M5 csatornákat ugyanakkor nem kötelező továbbítani, ezek akkor jelennek meg a kiosztásban, ha az adott szolgáltató szerződést kötött róluk.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
Valami derenghet a fidesz fejekben, hogy nem jó ez a sok tüntetés , és egyebek, de nem azt vonják le belőle, hogy esetleg valami más politikát esetleg a demorkáciának kinevezett diktatúra helyett más emberibb , élhetőbb országot építsenek. Ez azért nem jó mert lyukas a zsebük.
Inkább bevezetik a tömény agymosást! Ez demokrácia fidesz módra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.