A Miniszterelnökség nagyon szigorúan őrzi a magas hotelszámlákról elhíresült utak részleteit, de azért a több mint egy éve tartó pereskedés során sikerült kihúzni belőlük néhány fontos információt. Lázár Jánosnak még az előző kormányzati ciklusban volt három olyan utazása, amelyeket érdekessé tett két körülmény. Az egyik az volt, hogy szokatlanul magas hotelszámlák keletkeztek a kiküldetéseken. A másik pedig az, hogy nagyon nagy titkolózás övezte azt, hogy mi történt ezeken az utakon. A Direkt36 újságírójának (a Transparency International jogi segítségével zajló) több mint egy éve tartó pereskedése eredményeként azonban néhány részletre már fény derült.

Forrás: direkt36.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Lázár új divatot vezetett be a fideszben ezzel a "ha lebukok fizetek és minden OK" technikával. Legutóbb a paralimpikonok elnöke tett így.
Nagyon remélem, hogy a jog erősebb egy lázárnál és vallania kell, valamint megkapja méltó büntetését.
Anna Mária
Nemrég mondta Orbán, hogy a kormány minden intézkedése transzparens.
kecskésmihály
@human: Ezt a divatot nem Lázár vezette be. Ő csak folytatja. A Debreceni Önkormányzat képviselői fizettek vissza nagyon gyorsan, amikor kiderült, hogy közpénzen simogatták a krokodilokat.
human
@kecskésmihály: Sőt még korábban volt ilyen. Az Azori-szigetekre közgyűlésvezetők utaztak. Aztán visszafizették az utat és ejtették a vádat. Tényleg nem lázár találta ki ezt a technikát.
szegedma.hu/hir/szeged/2012/11/megszuntettek-a-nyomozast-a-kozgyulesi-elnokok-azori-szigeteki-utazasa-ugyeben.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.