Egyre több botrány kapcsán kerül a figyelem középpontjába Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke. Először hárommilliós végtörlesztéséről derült ki, hogy a szervezet fizette ki helyette, majd később arról lehetett hallani, hogy 9 milliós, extrákkal felszerelt kocsit is kapott tőlük. Most a BorsOnline olyan számla birtokába került, amely szerint a parasportolók kéthetes tenerifei edzőtáborának megszervezésére több mint 6600 eurót, csaknem kétmillió forintot költött.

Ráadásul a pénz annál a H. Attilánál landolt, aki a lapnak információt nyújtó sportolók szerint állítólag Gömöri üzlettársa a Kanári-szigeteken. H.-nak a pénzért az alábbi feladatokat kellett ellátnia többek közt: kapcsolatot tartani az elnökkel, képviselni az MPB érdekeit, tájékoztatni a helyi lehetőségekről, például arról, hol érdemes vacsorázni.

A BorsOnline azt is közli, hogy a március 14-18. között megrendezett edzőtábor után Gömöri és családja még további öt napot töltött Tenerifén. Emiatt a számla 350 euróval (107 ezer forint) lett drágább, s azon szintén ott virít: MPB – írta a lap.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bercifiu
Nem magyarázkodni, hanem sittre de gyorsan a rohadékot.
evacica
Ennek az embernek se erkölcse se gátlásai nincsenek! Szégyellheti magát, hogy ezeket a spórolókat illető pénzt saját hasznára fordítja! De a rendszer és annak képviselői sem különbek! Ide jutott ez az ország, hiába fejétől bűzlik a hal!
wagabund
ez még kint magyarázkodik? bent finom sárgaborsó, hozzá sercli, finom csapivizecske..

...mikor eszi már ezt a menüt?
mariaberta
Kérdésem? az elnök elvtárs érintett valamilyen egészség károsodásban? Bár véleményem szerint egyben biztos, a tisztességben.
sziha
@silber13: Kiirtanal egy allatfajt, egy ilyen egysejtu miatt? Ez nem szep. Mert hogy ettol a fajtatol meg az ehes oroszlan (stb) is undorodik, az biztos. Ha meg rakenyszeritik oket, hogy megyek, szegenykek eldolnek, mint a rohadt nad, es ennyi. Minden sz@rt az o gyomruk se vesz be...
pistapapa
Hogy a fenébe magyarázkodhat ez a lény még mindig szabadon? Ja,hogy akkor a Deutsch hatalombitorlót is be kellene csukni? Áldásom rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.