Ahhoz pedig gyávák, hogy vállalják a felelősséget. Amikor tavaly megláttam a fényképet, a felháborodás megbénított, nem tudtam semmit írni. A képen az esernyőt tartó Balog Zoltán emberminiszter ájtatos mosollyal nézi az októberi esőben egy szál pólóban tornabemutatót tartó kisiskolásokat. Putnokon járt a helyi uszoda alapkőletételén. Miniszter, alapkő, ünnepség, önreklámozás – csupa fontos dolog, fontosabb, mint a gyerekek. A 444.hu ügyes kis összeállítása, amelyben szembeállította az esernyőt tartó Obamát a gyerekeket ázni hagyó Baloggal, felhozta a már-már elfeledett emléket.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Pompás zöld mező díszeleg az uszoda helyén. És a focisuli helyén is. Na jó, utóbbinál egy lezárt ajtó is van – tényleg nem fogja elhinni, mennyire hatékony!.
index.hu/video/2015/06/16/ilyen_epitkezest_meg_soha_nem_latott_a_vilag/
Freewolf
Nem Balogh volt a hülye, hanem a helyi tanárok, akik megtartották a bemutatót! Csak a pontos és éles látás kedvéért említem!
pbalage
A szavazatokért megérte az alaptábla és a pár méter murva, ami oda vezet, ugyanis még egy lépés se történt az alapkőletételen kívül.
(egyébként putnokon focisuli alapkő is van, azt 2013-ban rakták le, na ott sincs semmi.)
nyanya001
Ezzel csak az baj, hogy ez a tetves Balog vigyorogva nézte végig,
hogy a gyerekek áznak az esőben ő meg esernyő alatt tetszelgett !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.