Giró-Szász András szerint tavaly 35 ezer "gazdasági bevándorló" akart Magyarországra jönni, de őket nem kívánják befogadni. Giró-Szász szerint a Helsinki Bizottságnak nincs igaza, és nem háborús övezetekből érkeznek az emberek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Hihetetlen, hogy itt mindenkinek tévesek az információi, akik nem az ő véleményüket fújják!!
lópicigáspár
Hihetetlen, hogy itt mindenkinek tévesek az információi, akik nem az ő véleményüket fújják!!
nyanya001
Lényegében mocskos bevándorlózta az angliai magyarokat a kormányszóvivő.
Az Index készített interjút a kivándorlás problémájáról az ötévértékelő előtt és után az eseményen résztvevő vendégekkel. Az apropót az adta, hogy egy kutatás szerint sokkal több magyar állampolgár gondolja problémának a kivándorlást, mint a bevándorlást, még a Fidesz szavazói között is csak hajszállal nyert a bevándorlás.
Lencsevégre került Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős államtitkár is, aki elmondta, nincs baj a kivándorlással, mert hazaküldik a pénzt a kint dolgozó "vendégmunkások". Giró-Szász szerint tehát nem probléma, hogy Magyarországot elhagyja a szakképzett munkaerő, hogy családok szakadnak szét, mert itthon nem lehet munkát vállalni. De a válasz második része még izgalmasabb lett, ugyanis az államtitkár rögtön át is tért arra, hogy a kivándorlás nem okoz olyan feszültségeket mint a bevándorlás Németországban, Franciaországban és Nagy-Britanniában.
kettosmerce.blog.hu/2015/05/30/veletlenul_mocskos_bevandorlozta_az_angliai_magyarokat_a_kormanyszovivo

Lényegében te vagy egy mocskos seggnyaló megélhetési tetű !
wagabund
nem látom a cikk mellett a Helsinki Bizottság által írt nyilatkozatot, mely szeint Giro-Szász téved...sőt...
human
Erről Rogán Tóni jutott eszembe, mikor szembesítették a KSH adatokkal, hogy a szárnyas húsból több fogy. "Nekem más számaim vannak." - szólt a válasz. Ennyi.
papa.49
Girnyó xar töröld meg a szádat, kifojt már belőle a menüd...
sziha
@human: nekik mindig mas szamaik vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.