Nincs helye Faludy György személyes ereklyéinek sem – írja a Blikk.

A költő özvegye, Faludy Fanny 12 millió forintot költött az emlékeket őrző kis múzeumra, amely már 5 éve nem nyithatott meg.

A lap azt írja, ennek ellenére mégis, mintegy 10 millióval tartozik a Ferencvárosi Önkormányzatnak. Faludy Fanni elmondta, hogy egyrészt szégyen, hogy az állam helyett neki kell gondoskodnia az emlékhelyről, a másik pedig, hogy külföldön teret neveznek el Faludyról, itthon pedig utcára teszik az ereklyéket.

Eddig egy 9. kerületi romos helyiségben tárolta a dolgokat, ahol a rezsit és egyéb dolgokat már nem tudta fizetni, így 9,5 milliós tartozást halmozott fel, most pedig abba a 40 négyzetméteres lakásba menekítette őket, ahol jelenleg él, de rengeteg relikviát nem tud elhelyezni. A lapnak elcsukló hangon mondta, hogy teljesen tönkrement anyagilag.

140 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Szégyen...! Kossuth fíjas költőnket magas ívben... De a a fűzfapoétának is pocsék, dagadt élősködőnket a qrmány a mennyekbe emeli!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Fanni ! Rajtad kívül még sokan nyomorgunk,és akik életünkben soha nem láttunk 13 millió forintot egyben.Vegyél részt az imádott közmunka programban.A sok díj mellé sok pénzt is kaptatok.Mi is " beosztással élünk".Lásd be Mo.-on a foci az első,a második és a harmadik és a továbbiak is.Igaz nem egy "Brazil focihatalom" vagyunk,de ezen erőlködik kormányunk.Nyugodjál meg,más fontosabb helyre sem ad a kormány pénzt. Lásd protézis műtétre 2020- 2022 re vannak előjegyzések,de a szürkehályog műtétek sem élveznek előnyt.
silber13
@pistapapa: 05.23: 08:16-ra: Miért is rendezzenek pont ott gyűjtést? Kíváncsivá tettél!
gulyasgyula
Még a végén valaki munkát ad neki és megtanitja hogy munkából hogy kell megélni ..
silber13
@pistapapa: Nem járok arra, eléggé messze lakom a címtől! Ergo: nem tudom! Gondoltam, majd te kisegítesz, de ha nem, hát nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.