Elhagytak egy okostelefont SIM-kártyával, bőrtokkal a Jobbik idei majálisán, a Hajógyári-Szigeten. Miközben a párt próbálta kideríteni, kié a telefon, érdekes felfedezést tettek – írta az mno.hu.

Miután nem tudták a készülék PIN-kódját, elvitték az egyik mobilszolgáltató kirendeltségéhez, hogy visszajuttathassák jogos tulajdonosának. A Jobbik tájékoztatása szerint ekkor az ügyfélszolgálatos, miközben jegyzőkönyvet vett fel a telefon megtalálásáról, a tulajdonos adatainak kinyomtatásakor meglepetten felkiáltott:

Jaj, a nemzetbiztonságiaké!

Az újság megkeresésére a Jobbik azt is közölte, az érintett ügyfélszolgálatos jelezte nekik, hogy visszajuttatják a telefont a tulajdonoshoz.

Hasonló eset már 2005-ben is történt a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom által szervezett Magyar Szigeten. Akkor egy tárcát találtak, amiben a Nemzetbiztonsági Hivatal munkatársának igazolványa és más személyes iratok voltak. A Nemzetbiztonsági Hivatal akkor cáfolta, hogy megfigyelték volna a rendezvényt, szerintük kollégájuk csak az egyik koncert miatt ment a rendezvényre.

A belügy az alábbi cáfolatot adta ki az esettel kapcsolatban:

Az elhagyott mobiltelefon – az állami, illetve a gazdálkodó szervezeteknél általánosan elterjedt konstrukciónak megfelelően – kedvezményes magáncélú dolgozói flottacsomagba tartozó készülék, illetve előfizetés, amely a szolgáltatóval kötött megállapodás, és az arra vonatkozó belső szabályok szerint közeli hozzátartozó használatába is átadható. A mobiltelefon használója a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat munkatársának gyermekkorú leánya, aki nagymamája kíséretében vett részt a számos gyermekprogramot is kínáló rendezvényen.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Hát ezek a telefonok folyton elvesznek!
Meg van már a csúti lakodalomban elveszett telefon? Vagy csak pár DNS begyűjtéséhez volt indok?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Mézike: Én még nem hagytam el szerencsére, de nyilván előfordulhat. Nem az a téma itt, hogy elhagytak egy telefont, hanem az, hogy ki hagyta el, és hogy került hozzá, vagy hogy van neki olyanja.
Toby
@Mézike: Azért készülnek/kélszültek a videók és fotók, hogy szükség esetén bemutathassam arra illetékes fórumon, Gecisztánban így működik a szólás szabadsága !
Az is szóba került bizalmi körökben, hogy keresünk egy épkézláb sajtót, bemutatjuk a cuccost teljes egészében, hogvy érthetőbb legyen, korrekt szövegmelléklettel is, de még várunk - hozzáértők tanácsára - mert ellentétes szakvéleményeket kaptunk abban a vonatkozásban, hogy az eddig bizoinyítható cselekmények kimerítik-e a zaklatáas törvényi tényállásában foglaltakat, vagy sem. Volt olyan nézet, hogy megvalósul tisztán a magánügyekbe törtlnő beavatkozás a visszaigazolt lehallgatások és az alkalmazott ellenfigyeések videós bizonyíthatóséga révén és ezzel a zaklatás, de volt olyan nézet is, hogy ne kapkodjuk el, legyen több anyag mert akár politikai aknának is felhasználható az eddigi. Nem véletlen váltogatják átlagban hetente a csapatokat és autókat,( mint jeleztem, ezek a meztelen talpú magányomingerek, akiknek más dolga nincs, mint állandóan jelezni felém, hogy ott vannak körülöttem ) de mert 2 év nagy idő és nincs annyi megbízható magánnyomi és autó, hogy minden héten vadi újakkal jöjjenek, ezért kénytelenek a korábbiakat is alkalmazni, van akit már pofáról ismerek ( felvételeken is rajta van, sőt éppen akkor, amikor lohol utánam ) de van, hogy csak az autót ismerem korábbról ( felvételekről is ! ) a madarat nem.
Folyamatosan szárni kell a felvételeket is, mert ha benindulna egy valós buktatás, akkor azokmközött nem lehet olyan felvétel, amely bizonytalan, tehát van munka még bőven, mint jeleztem, ez folyamatos. Csak azokról beszélek most, akikről megbizonyosodtam, a "szolgálat" embereinek elsősorban a telefonlehallgatásokban és a lakás betechnikázában lehetett szerepük, no és a vevő hallgatásában, illetve őrzésében. Ennek is utána néztem, innét tudom, tehát voltakmolyan "szakik" (vlt szakik) akik ebben segítségemre voltak.
Összegezve: - semmi más célja nincs ennek a 2 éves sztorinak, mint zaklatási...
papa.49
No most csak az a kérdés, ki volt a ,,titkosszolga,, a nagyi, vagy az unoka???
Toby
...szándék ( több sorom lemaradt, nem írom újra) több lehetőség is nyitott ebben a témában előttem, illetve segítőim előtt, a hivatalos úttól a jogsértő nyilvánosságra hozatalig, majd meglátjuk.
Bizonyték van és a segítők szerint is használhatóak, ennyi pedig bőven elég ahhoz hogy szopjanak, ha úgy látjuk, vagy égjenek is, ha úgy látjuk.
Abban bizonytalan a sztori vége, hogy a végső cél, a megbízók ( felbújtók) személyére fény derülne-e ha hatósági eljárás forszíroznánk zaklatás címén, fleg ha számításaink szerint valóban sértett politikuskáktól indul a tőrténet. Más motiváció elképzelhetetlen, hisz az sms-esek róluk szóltak, Országosokról és helyiekről.
Többet nem is foglalkoznék a témával, ha durranás lesz a vége, akkor vélhető lesz sajtó, amelyik közreadja, hza bármely okból nem, akkor meg feleslges róla beszélni, akkor nem derültek ki a megbízók. Én ez utóbbitól tartok.

Okulásul mindenkinek, de számomra is hasznos volt, hogy a szűk körön kívül, szélesebb körben is nyilvánosságra hozhattam, a hatalom nem gatyázik, ha egy hétköznapi nagy pofájú ugar-magyar veszi azt a bátor pimaszságot, hogy bírálat/kritika alá meri venni a Haza megmentőit, a politikai isteneket, a bíborban-bársonyban születetteket !

Folytatom a b***tatásukat, amint az folyamatosan tőlem olvasható. Ennyiből nem értek el sikert nálam.
Mézike
@Toby: Miért ki vagy te hogy figyeltetnek?
Mézike
@papa.49: Sztem a nagyi, most tanitja be az unokát...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.