"Általában a magyar demokrácia gyászos helyzetéről írok, de ezúttal az amerikai demokrácia lehangoló állapotáról", így kezdi legfrissebb írását a Hungarian Spectrum blog vendégposztjában Kim Lane Scheppele, a Princeton Egyetem alkotmányjogásza, aki civil érdeklődőként részt vett kedden az amerikai Kongresszus albizottságának a magyar-amerikai kapcsolatok jövőjéről szóló meghallgatásán. Szerinte Orbán a republikánusok segítségével győzött a bizottsági meghallgatáson, de győzelme egyben az amerikai demokrácia kudarca. Az alábbiakban teljes terjedelmében közöljük Scheppele írását, amelyet Bombera Krisztina fordított le.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Miért is gondoljuk, hogy a világban nem állnak Orbán mellé. Nem érdekelte más ezek szerint az ürgét, csak az, hogy a vallással is jóban vannak, látszólag Orbánék. Hát ez van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.