A Fidesz sajtóirodája közleményében élesen támadta a Helsinki Bizottságot, amely állításuk szerint "hazudozik" és a "zsebeinek Soros György pénzével való kitömésével van elfoglalva. "

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
"Fejezze be a Helsinki Bizottság a hazudozást a bevándorlókról! "
A nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendeléseit (nemzetközi helyzet fokozódik) teljesítő álcivil Helsinki Bizottság pofátlan módon a fekete-fehér adatokat is próbálja meghamisítani. Hazugságaikkal szemben a tény az, hogy 2014-ben a menedékkérők négyötöde, mintegy 35 ezer ember nem háborús övezetből érkezett Magyarországra, tehát megélhetési bevándorló volt. Idén májusig a menedékkérők 17,3 százaléka érkezett háborús övezetből, vagyis az illegális határátlépők nagy többsége nem politikai menekült. Felszólítjuk a Helsinki Bizottságot,(a rothadó nyugatot) hogy fejezze be a hazudozást és legalább egy ilyen fontos és súlyos kérdésben ne a zsebeik Soros György pénzével való kitömésével legyenek elfoglalva! - Fidesz(MSZMP-KB) Sajtóiroda

Hát ez tiszta kommunista duma a 60 as, 70 es évekből. Aki mást mond az hazudik. Jó is ez a kis időutazás, legalább tudjuk hogy honnét indultunk és hova érkeztünk vissza. Köszönjük fideSS.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.