Trócsányi László igazságügyi miniszter eddig nem hallott érvet hozott fel a menekültkérdéssel kapcsolatban. A tárcavezető azt mondta, hogy azért nem tudunk befogadni menekülteket, mert Magyarországnak már így is 800 ezer cigány felzárkóztatásáról kell gondoskodnia – hangzott el az Inforádiónak adott interjújában.

Trócsányi szerint a menekültek szétosztása nem oldja meg a problémát, hiszen állandóan újratermelődnek majd és hozzátette, sokkal jobb lenne, ha visszaküldenénk őket oda, ahonnan jöttek.

Minden országnak megvan a maga specifikuma. Azt is figyelembe kell venni, amikor migrációról beszélünk, hogy mik az egyes országoknak a sajátosságai. Nagyon komoly munka, amit a kormány végez a roma felzárkóztatás ügyében. Ez egy nagyon fontos feladat, amit a kormánynak meg kell tennie -

fogalmazott a miniszter.

A halálbüntetéssel kapcsolatban úgy nyilatkozott, az Igazságügyi Minisztériumban semmilyen szakmai előkészítő munka nem folyik annak visszavezetéséről.

301 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
El tudom kepzelni, hogy hany almatlan ejszakajaba, meg kemeny erolkodesebe tellett trocsanynak, hogy ezt az oriasi baromsagot kiizzadja magabol. De arra mar nem gondolt, hogy a fonokenek is meg kene felelnie, es szepen kipofazta, hogy semmifele lepes nem tortenik a halalbuntetes visszavezetesere, vagyis orban megint hazugsagban maradt: kiderul, hogy meg csak nem is beszelgetnek az igazsagszolgaltatasban sem a halalbuntetesrol, nemhogy nemzeti egyeztetes nincs rola,...

Azert konkretan megemlithetett volna egypar akciot, amivel eppen a legnehezebb sorsu ciganyokat segitik...(nem, nem arrol varok felvilagositast, hogy a viktorka hogy segitette az apukajat a kobanyajahoz... A tobbi, valoban nehezsorsu ciganyemberrol beszelek,... Es akkor a Florirol meg az ellopott milliokrol nem is beszeltunk...:o))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@verőce21: Van szerencsére az országban még néhány épeszű ember, aki nem vérrasszista, és aki tudja, hogy a rasszizmus alapján soha, egyetlen jó megoldás nem született.
Egyébként marhaság, amit írsz, hogy "fényezném" a cigányokat.
Nekem vannak cigány származású barátaim, köztük külföldön élő tudományos kutatók, vállalkozók, és egy egyetemista. Miért ne beszélhetnék róluk?
Talán mert a rasszistákat zavarja?
Ugyan már...
Anna Mária
@verőce21: Erről a srácról is érdemes ám tudomást venni, aztán nyomni a mantrát, hogy 600 éve nem illeszkedtek be...
www.dehir.hu/debrecen/hetkoznapi-hos-melyrol-indult-messzire-jutott-a-fiatal-debreceni-rakkutato/2015/04/23/
human
@Anna Mária: Ott van a cserdi önellátó többségében cigány közösség. Egyből menti is az ekézés a rasszistáktól. Mintha megijedtek volna, hogy lehet megoldás a cigánykérdésre.
Anna Mária
@human: Persze, rögtön elkezdik nyomni, hogy miért nem igaz, amit a saját szemükkel is láthatnak. A rasszisták nem képesek anélkül létezni, hogy egy csoportot maguknál alacsonyabb rendűnek tartsanak.
Ez adja a biztonságukat, különben elveszettek. Sajnos Magyarország rettentő önbizalomhiányos, ezért terjedhetett el a rasszizmus meg az antiszemitizmus.
verőce21
Nem lesz gond, ha Mo.-on,ha megjelenik vagy tízezer "munkavállaló" a munkaerőpiacon?

[email protected]/mh/webimage/2/7/5/5/6/wimage/rohingja.jpg
wagabund
a rasszizmus többszázezer éves találmány...csak akkor még nem tudott beszélni a homo erectus, ezért, hanem meglátott egy ismeretlent, lecsapta, és a törzs megette...ja, hogy ez nem is volt rasszizmus? persze hogy nem...evolúciós ösztön...mertugye önfenntartás, és -horribile dictu-fajfenntartás..
ma ez utóbbit unga-bungának hívjuk...
ne feledjük, nem tudni kik voltak az őseink, ki kivel keveredett a barlang mélyén...ezért fontos mindenkinek előre köszönni..

mindenkit csókoltatok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.