Bár már korábban elkaszálta a Médiatanács a közmédiát, amiért egyik hírolvasója beszólt az ellenzéki lapoknak, ez nem tartotta vissza a hirado.hu-t attól, hogy elképesztő hangvételű cikkben kárörvendjen azon, hogy az Index pert vesztett Kálomista Gábor producer cége ellen.

Már az írás címének sincs köze az objektív tájékoztatáshoz: "Megint elgurult egy indexes gyógyszere, megint pert vesztettek – most Kálomista cégének fizethetnek ". A cikk tartalmában sem fogja vissza magát: nemcsak leballiberálisozza a lapot, de arról is tájékoztatja olvasóit:

az indexnél újabban nem kisüzemi tempóban folyhat az álhírek gyártása, hiszen idén átlagban minimum havi rendszerességgel elbuknak egy-egy pert.

Persze a cikk íróját nézve nem meglepő a stílus: az írást a hirado.hu nemrégiben kinevezett főszerkesztője, Pauska Zsolt jegyezte, aki pár éve még pénzt ajánlott fel Gyurcsány Ferenc szakdolgozatáért.

A Cink.hu úgy kommentelte az esetet:

(...) a közszolgálati tévé híroldalának hírcikkben ilyet egész egyszerűen nem lehet csinálnia. Nem azért, mert úriember ilyet nem művel, hanem mert sérti a vonatkozó jogszabályokat.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Az Index jó párszor már leszopatta a gengszterkormányt és a csicskáit, elsősorban azok idióta baromságait felhasználva.
És Gyurcsánnyal, vagy Bajnaival szemben hány pert vesztett a "jobb(?)oldal" ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Az Index jó párszor már leszopatta a gengszterkormányt és a csicskáit, elsősorban azok idióta baromságait felhasználva.
És Gyurcsánnyal, vagy Bajnaival szemben hány pert vesztett a "jobb(?)oldal" ?
Csizmás Kond
Minden cikk mögött egy újságíró van. Minden újságíró mögött egy szerkesztő és minden szerkesztő mögött ma már egy párt...hát ezért olyan amilyen...
justhpeter
Van mire gyalázkodniuk ? ennyit fejlődtek két hónap alatt ?
Lackó50
Eddig se néztem a "királyi TV-t" , de ezzel a kirohanással nem kerültek közelebb a szívemhez. Ha az újság nem írja meg, akkor akármit mondhatnak, mert nézettség híján kevés emberhez jut el. Mondhatnak bármit. Engem nem zavar.
Tibor43
Ez jó reklám lesz az INDEX-nek.
Még többen fogják olvasni...
rugacs
"Már az írás címének sincs köze az objektív tájékoztatáshoz"
Valahol nap, mint nap én is találkozom ezzel, hol is... meg van: ITT!
Hogy a "megdöbbentő stílus"-ról már nem is beszéljek!! Pl.: " leszopatta a gengszterkormányt és a csicskáit" vagy "idióta baromságait"
Vannak kommentelők, akik nem is ismernek más stílust, csak ezt. Fröcsögnek, káromkodnak, szitkozódnak, átkozódnak, obszcén szavakkal, vulgáris kifejezésekkel.
Pedig a "nehéz fiúk (és lányok)" még ide sem értek...
:-DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.