A hónap dolgozója cím járna a NAV egyik munkatársának. A pénzügyőr ugyanis bevállalt egy motoros tetoválást, hogy lebuktasson egy illegális tetováló szalont üzemeltető román férfit – tette közzé az adóhatóság Facebook-oldalán.

Korábban hallhattunk már olyan NAV dolgozóról, aki plasztikai sebészeten tartott próbavásárlást, de vettek már ki alkalmi légyottra lakást is, egyszóval a NAV mindenhol ott van – idézte fel a Velvet.

Tetoválást is bevállalt a NAV-os, hogy leleplezze az illegális szalont
Forrás: NAV/ Facebook

Ezúttal a III. kerületben csaptak le és vetették be legbevállalósabb alkalmazottjukat, aki a jó ügy érdekében egy nem túl bizalomgerjesztő lakótelepi lakásban varratta magára a motoros szimbólumot 25 000 forintért. A pénzügyőr próbavásárlás után leleplezte magát, megállapította, hogy a román tetoválónak nincs engedélye, így adószám nélkül végzett adóköteles tevékenység miatt eljárást indítanak ellene. Várhatóan 200 000 forint körüli bírságot fognak kiszabni rá, és megvizsgálják vagyongyarapodását is.

A Velvet kérdésére a NAV szóvivője elmondta, hogy a kolléga elégedett volt a végeredménnyel, de ez nem változtat a tényen, miszerint a tetováló illegális tevékenységet végzett.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

iskolakerülő
Inkább a politikusokat kéne buzerálni. Ja! vagy tilos?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Orbán kufárjai becsületesen dolgozó polgárai a nemzetilócitromhivatalnak-reméljük jól vannak már azok is akiket konyhakéssel kínáltak.
Gonoszgólya
Hahó NAV !
Én hallottam egy illegális kasztráló műhelyről is.
Ellenőrzés esetleg?
stirliitz
Még jó, hogy nem bérgyilkost kellett lelepleznie.
eszegfu
@Feraj49: 21:25 Teljesen igazad van... szerintem ki kellett volna fizetnie a szolgáltatást, hiszen elvégezték! Én hallottam olyan adószakértő nőről, akitől tanácsot kértek, ő elmondta, kifizették. Mivel nem adott számlát megbüntették, de a pénzt nem adta vissza. Valamilyen nagyon lelkes "operativ" csapat lehet a Nav-nál, akik kitalálják, hogy most éppen melyik szakmára lehet lecsapni. Sőt az is lehet, hogy Habony testvére (ha van neki) a "tanácsadó", az "ötletgazda".
Toby
Csak súgom a Wydda-NAW féle emberkéknek, hogy szinte minden proszektúrán van sunyipénz...esetleg ott is lehetne próbálkozni...
levi
A nav a magyar FBI? vagy mióta van engedélye ilyen dolgokra? Ez rendőrségi feladat lenne , ha nem tévedek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.