Egy impozáns gellérthegyi székházon kívül további hét vidéki ingatlan beszerzését is tervbe vette az Országos Roma Önkormányzat azaz az ORÖ, amelyet nemcsak az EMMI, de már az ügyészség is górcső alá vett a fura uniós pénzköltései miatt. Az ügyben a tanú meghallgatások elkezdődtek de nyomozás természetesen még nincs. Mindez érthető Farkas Flórián a Fidesz roma politikusa és országgyűlési képviselő s az ő szerepét is vizsgálni kellene. Nagy a baj az ORÖ-nél és az Út a munkába szövetkezetnél is. Úgy tudjuk az uniós milliárdokból gazdálkodó szövetkezetnek nincs 500 bejelentett, adófizető, TB-t fizető, bejelentett alkalmazottja, tagja pedig ez volt az alapfeltétele az Uniós pénzek folyósításának. Aztán az sem jó,hogy az uniós milliárdokból autókat béreltek, számítógépeket és ingatlanokat vásároltak súlyos százmilliókért, hisz magukra csak az elnyert összeg 10%-át költhették volna . A legnagyobb gondot azonban az okozza, hogy a Farkas Flórián vezette Út a munkába szövetkezet nem...

Forrás: estiujsag.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Valahogy itt nem nyüzsögnek a készenlétisek csak az Ökotársnál. Pedig itt magyar adóforintok tűntek el.
human
Úgy néz ki, hogy valójában a fidesz közeli roma vezetők felzárkóztatása működik egyedül.
Dr. Felipe
Valahogy itt nem nyüzsögnek a készenlétisek csak az Ökotársnál. Pedig itt magyar adóforintok tűntek el.
Dr. Felipe
@human: Hát ja, valamikor farkas flórikának is fel kell zárkózni szíjj-ártó mellé. Mikor ha nem most, ebben a keleti széljárásban.
jancsipapa
@human: Persze csak anyagilag ,meg erkölcsileg "zárkóznak"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.