Gulyás Gergely automatikusan utasítaná el azokat a bevándorlókat, akik biztonságos országból vándoroltak el a jobb élet reményében. Véleménye szerint listát kéne készíteni ezekről az országokról, és a lista alapján azonnal elutasítani azokat a bevándorlókat, akik nem politikai vagy háborús okokból hagyták el hazájukat.

 Gulyás Gergely az Origónak adott interjújában beszélt továbbá arról, hogy nincsenek ellentétek a kormányban, így nem igaz, hogy konfliktus lenne Lázár János és Rogán Antal között.

A Corvinus Egyetemet érintő pletykák kapcsán azt mondta, hogy 2002 óta zajlik a párt ellen egy hamisítási folyamat, melynek célja, hogy feszültséget szítson. A Teller-levél és a bajai videó után most a Corvinus szétdarabolását kezdeményező levélről állítják, hogy hamis, és azt nem az Emmi főosztályvezetője küldte. Az ügyben feljelentést tettek az V. kerületi rendőrkapitányságon.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Ó, te hígagyú díszpéldány, 1. honnan tudnád, hogy ki melyik országból jött?
2. Ez mit jelent?: "automatikusan utasítaná el azokat a bevándorlókat, akik biztonságos országból vándoroltak el a jobb élet reményében." Ezzel a gondolkodásmóddal a magyar kivándorlók, akik a jobb élet reményébe mennek nyugatra, hova, minek számítanak? Vagy talán a biztonságos ország nem stimmel?
Mit szóltok a britek beígért intézkedéseihez, hogy hazaküldik a nem diplomásokat? Ez nem veri ki a biztosítékot a kis agyatokban. Az itthon, ami pénzünkből kitaníttatott egyének azok kellenek nekik, de a többiek nem. Ők nem olyan hülyék mint a mi vezetésünk, azaz ti! Ha nem lennének kint az egészségügyben, a szociális ellátásban a bevándorlók, már régen összedőlt volna rendszerük. Ha hazaküldik a felszolgálókat, mosogatókat, takarítókat akkor belepusztulnak a szemetükbe, de ez utóbbi legyen az ő gondjuk...
Igazi megoldással kellene már előállnotok, nem ezzel az időhúzásos szarpofozással, amíg nem késő. Euval, vagy eu nélkül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Kíváncsi leszek hogy gulyás g gergőék mit fognak kezdeni az Angliából kitoloncolt sok sok magyar megélhetési bevándorlóval.
Az unión kívül ugyanis már csak a külföldön dolgozó magyarok tartják életben ezt a szerencsétlen országot akik sok sok millió eurót küldenek haza évente.
David Cameron most nagyon be fog keményíteni és még g vicctor kommunista spicli elvtárs adja is alá a lovat és adja a hátszelet. Ehhez csak gratulálni tudok, megint nem lát az orránál tovább.
sziha
@Dr. Felipe: Csak akkor lesz para idekinn, ha az ember tamogatasbol probal meg eltengodni... Aki dolgozik, az marad. Mas kerdes, hogy ha Mo-t veletlenul megroptetnek az EU-bol, vagy az Egyesult Kiralysag a tavozas osvenyere lepne, akkor rengeteg papirmunka, utanajaras, stb. De aki dolgozni akar itt, es nem csak lebecolni (az sem art, ha mar egy ideje itt van), az kell. Otthon mar az sem.
karma1
@zöldszem: Kerdes: Ha a kedvenc gazdasagi bevandorlo vajnabacsi vegre hazatalalna Amerikaba, es magaval rangatna a babaprojekten gyuro timcsikejet, akkor ott a Timcsike mi lenne? Gazdasagi bevandorlo? (Mert melozni egyik orszagban sem melozott, viszont ott SEM jar a ferj jogan azonnal az allampolgarsag, hanem szepen otthon kell ulni Amerikaban a becses hatsojan, es kivarni az 5 evet. Demokraciaban nincs kivetelezes, foleg, hogy vajnapapa nem nagyon szeretne 5 evig egyfolytaban adozni az USA-ban,...:o)))
Anna Mária
Miről beszélnek ezek?
Akinek nem pozitívan bírálták el a menedékkérelmét, annak eddig is el kellett hagynia az országot. El is hagyta, nem volt más választása.
No persze, ha Finkelstein azt tanácsolta, hogy ezzel a témával még jobban meg lehet osztani a magyarokat, az más. Akkor ez is "kommunikációs termék".
orogordog
"Automatikusan utasítaná el azokat a bevándorlókat, akik biztonságos országból vándoroltak el a jobb élet reményében." Mi ebben a kivetnivaló? Már elég unalmas a bevándorolt vállalkozók, királymódon élnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.