Csalás miatt nyomoznak az Arcadom nevű cége ellen, miután nem fizették ki az alvállalkozókat. Ahogy azt pénteken megírtuk, Demján Sándor Arcadom Zrt. nevű cége ellen csalás gyanújával nyomoz a rendőrség, miután feljelentették az alvállalkozói. Leskó Imre kisvállalkozó, a Stonework Kft. tulajdonosa két társával közösen a Kőérberek Tóváros lakóparki projekt kapcsán úgy döntött, feljelenti az Arcadomot, miután nem fizették ki őket. A Népszabadság úgy tudja, hogy a három alvállalkozónak elege lett abból, hogy hiába követelik a pénzüket az elvégzett, és nem kifogásolt minőségű munkák után, hiába nyernek pereket, amelyekben a bíróság fizetésre kötelezi az Arcadomot, nem kapják meg a pénzüket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@1magyar: Az nincs a ,,nagyhalak,, ellen, csak a kishalak ellen tudják bevetni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@papa.49: Tényleg nem értem, hogy miért nem felel egy Zrt,Kft a saját vagyonával ha bűncselekményt követ el. Mert ez az.
papa.49
@1magyar: A törvények alkalmazása mindig attól függ ki ellen kellene alkalmazni!!!
1magyar
@papa.49: Ennél nem tudom melyik a jobb az anarchia vagy az ilyen kizsákmányolás és kiszolgáltatottság?
papa.49
@1magyar: Tudod ez nem a kádári filozófia ,,aki nincs ellenünk, velünk van,, az a hazugovics filozófiája ,, aki nincs velünk, az nincs is,, na pontosan ebben az értelemben cselekednek...A kérdésedre meg csak azt tudom mondani, egyik se jobb a másiknál, mert mindkettő arra megy ki hogy kiszipolyozza, megfélemlítse a kisembereket, akiknek nincs érdekérvényesítő képességük, illetve csak tömegben lenne, de nincs tömeg se mert mindenki félti még azt a kevés meglevőjét, mert a megtorlás nem marad el, a ,,fütyiszes igazságszolgáltatásban,,!!!
nemkati
@papa.49: Pontosan! Aki felderít egy disznóságot amit a nagyurak követnek el, azt beperelik, letartóztatják, vegzálják. És annyi bátor ember nincs ebben az országban, hogy minden disznóság meg legyen mutatva.
nusika
Magyarországon is kellene ilyen törvény! Csak akkor ...ki állna meg a "saját lábán"??
hvg.hu/gazdasag/20150524_Elfogadtak_a_korrupcioellenes_torvenyt_id?s=hk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.