Minden baljós esemény ellenére nem kilátástalanul sötét a történelem - jelentette ki Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek a pünkösdvasárnapi szentmisén, az esztergomi bazilikában.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
A jövőről elmélkedjen a bíboros-prímás úr! A múlt az már nem segít!
Mindaz amit elmondott, az uralkodó és gazdag rétegre, -ami max: 10%-a Magyarország (itthoni) népességének- nem jellemző. És ebben benne van a kdnp elit képviselete is!

Ja és ha ez igaz: "...a Szentlélek megtanít minket arra, hogy mit kíván tőlünk Krisztus." akkor vagy a tanítás rossz, (de én nem ezt hiszem) vagy a tanítványok rosszak, nem fogják fel az ige lényegét, és elferdítve, de inkább kifordítva a saját céljaikra használják!
Csak meg kell nézni a milliárdosainkat, milyen sok közülük a ki hívőnek, vallásosnak állítja be magát (mert ez a divat, ezt kívánja meg orbánc?) és miket cselekszik, Élősködik, kizsákmányol, harácsol, megaláz!
Ez viszont igaz, és egybe is cseng az én megállapításommal: "Mert a hit cselekedetek nélkül holt, teljes akkor lesz, ha tettekre is váltjuk" - ezekkel a szavakkal zárta miséjét Erdő Péter.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.