Buta kérdés, kérem. Mi fizetjük, mindannyian. Azok is, akik nem szélsőjobboldaliak, csak egyszerűen törvénytisztelő állampolgárok. Ha kenyeret, tejet, párizsit, vonaljegyet veszünk, azzal is őket támogatjuk. Igaz, hogy a vásárlásainkból befolyó áfa igen kis része kerül a „nemzeti radikális” párthoz, de tény, hogy valamennyit megkapnak belőle. Szóval, velünk fizettetik meg a politikai ámokfutást, ami előbb-utóbb gyászos vagy borzalmas véget ér.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Minden hatalmon levő politikai pártot a nép is fizeti, ez természetes.
Viszont hogy melyik van hatalmon és melyik erősödik, vagy gyengül ez egyéni döntés kérdése a szavazások során. Persze jogilag és elvben.
És ez így jó, mert ha nem kapnának pénzt adókból, akkor csak a gazdag pártok jöhetnének számításba és a szegényeket még ennyire sem képviselné senki, mint most.
stirliitz
Felesleges savazni a Jobbikot, lévén törvényesen működő és választás útján Parlamentbe kerülő politikai pártról van szó.
A fidesz gazdasági és társadalmi ámokfutása mellett erről semmi értelme cikkezni. Ja, hogy maga a párt nem tetszik?
human
Nem azzal kellene megoldani a jobbik problémát, hogy igazságtalan párttámogatási rendszert vezetünk be. Nem tüneti kezelés kell, hanem az okot kell felderíteni, hogy mi vezet egy szélső jobb oldali szervezet megerősödéséhez.
verum
@stirliitz: - miért, melyik párt nincs "savazva"? A Jobbik miért is lenne kivétel?
nemkati
Ez tényleg elég hülye kérdés. Akik a Jobbikra szavaztak, azok adójából is jut mondjuk a Munkáspártnak valamennyi. :DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.