Van egy szűk érdekkör, amely hazug, lejárató kampányt folytat ellenzéki támogatással – mondta el ismételten Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke az M1 aktuális csatornán hétfő este. Hetek óta felszínen tartják az ügyet erős csúsztatásokkal, jól megkonstruált hadjárat ez – tette hozzá az elnök.

Példaként megemlítette, hogy azzal a kiszivárogtatott információval ellentétben, mely szerint bruttó másfél millió forintos jövedelme lenne a paralimpiai bizottság élén, a valóságban nettó 420 000 forint a fizetése, amit a közgyűlés jóváhagyott.

A riporter kérésére Gömöri Zsolt hangsúlyozta: cégével együtt tiszta lelkiismerettel áll a vizsgálatok elé.

Gömöri Zsolt vasárnap rendőrségi vizsgálat kezdeményezését javasolta a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökségének azért, mert a bizottság vezetőivel szemben "minden részletében megkonstruált, hazug lejárató kampányt folytatnak". Mint mondta a lejáratási kísérletre bizonyítékai vannak. Gömöri Zsolt keddre rendkívüli elnökségi ülést hívott össze a helyzet tisztázása érdekében.

Gömöri Zsolt korábban bejelentette, hogy visszafizette a devizahitelének végtörlesztésére felvett hárommillió forintos támogatást a paralimpiai bizottság részére annak ellenére, hogy szerinte 2012-ben jogszerűen vette fel a vissza nem térítendő támogatást, hiszen ez a lehetőség akkor minden köztisztviselőt megilletett.

Amíg Gömöri a közmédiában nyilatkozott, az RTL Klub híradója beszámolt arról, hogy a férfi 2013-ban több mint 1,5 millió, míg 2014 több mint 1,2 millió szponzori jutalékot is felvett. Ez legális, de a parasportolók szerint nem etikus, hogy fizetése mellett plusz pénzt kap azért, mert tárgyal egy szponzorral.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
majd ha lesz időm sajnálni fogom...nettó 420 ezer hm hm talán kevesli?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@eszegfu: Viktor azt a szép uram-bátyám világot szeretné visszahozni!Remélem a többség nem kér belőle!
eszegfu
@mate03: Mint a többség egyik tagja én sem szeretném. Egyszerüen nem tudom elhinni, hogy ma 2015-ben!! még mindig "visszasirják" a II. világháboru előtti időket! Azt is csak halkan jegyzem meg, hogy Horthy 1920-1944, majd "Mátyás" -- ahogy egyik hszóló emliti -- 1945-1956 között volt hatalmon, nem pedig FORDITVA, ahogy irta.
mate03
@eszegfu: Biztos összekeverte az igazságost a kopasszal!
eszegfu
@mate03: NYERTÉL!!! Nekem ebben csak az a furcsa, hogy ha visszasirok valakiket, akkor tudom kiről is beszélek, vagy ha nem, akkor rákeresek.
Toby
Ahhoz képest, hogy ez a szegény beleszakadhat a kemény melóba, irreálisan sok a 420 rugó !Meg az egyéb "mellékes" !
Szaros gatyával nem kellene ennyit szerepelni !
Senara
Itt történtek felvet egy kérdés , ezért kell kajakra megszerezni sportszövetségek vezetését ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.