Várhatóan Pintér Sándor belügyminiszter jövő héten esedékes bizottsági meghallgatásán kapja meg az M0-s autóút Anna-hegyi pihenőjében egy bolgár turistabuszon talált gyanús csomagról kért tájékoztatását az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága – közölte a testület szocialista elnöke a Népszabadsággal.

A napilap kedden megjelent cikke szerint Molnár Zsolt azt mondta: aggályosnak tartja, hogy a hatóságok hosszú ideig hallgattak és "finoman szólva is felszínesen tájékoztatták a közvéleményt". Mint felidézte: a hatóságok először csak annyit közöltek: "átvizsgáltak egy buszt", mindeközben a járatot üzemeltető cég illetékese tényként közölte a cseh sajtóval, hogy "egy cseh vagy szlovák férfi csőbombát helyezett el a buszon" – tette hozzá.

A szocialista politikus szerint a hatóságoktól elvárható, hogy a szakbizottságot teljes körűen, a lakosságot pedig a szükséges mértékig tájékoztassák a veszély nagyságáról. Molnár Zsolt szerint az állampolgárokat arról is tájékoztatni kellene, hogy mi a teendő akkor, ha valamilyen furcsa szagú, állagú vagy egyszerűen csak gazdátlan csomagot találnak egy buszon, vonaton, vagy bárhol közterületen – olvasható a Népszabadságban.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@nyanya001: @m.macskosz: @karma1: Az a helyzet hogy ez nagyon kapóra jött a fütyisznek, mondhatnám kívánni se lehetett volna jobbat, itt van az ország majd közepén egy buszban egy ,,csőbombának,, látszó tárgy, igaz nem ketyeg, de az okosok már megállapították hogy egy ,,bevándorló,, tehette oda, aztán megállapította a tektök, hogy nem is csőbomba, de miért nem áll ki a sofőr -a BM.- mert neki kellene elmondani az igazságot, de nem mond semmit...Tudjátok már megfordult a fejemben hogy ez csak fütyiszes akció lehetett, a bevándorlók ellen, bebizonyítandó, hogy milyen nagy a veszély végettük, a másik meg nem EU. kívüli területről jött a busz tehát már az EU. területén kellett lennie annak aki odatette...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@m.macskosz: @karma1: Ezt szégyent, ezt a szégyent!!!
BOCSÁNAT!
Gianni Morandi volt, hű, de röstellem magam...:(
Vissza is vonultam.
Toby
@papa.49: Nem kizárt, hogy jó a verziód, pont most, pont külföldeikkel kapcsolatban, pont Magyarországon, akkor amikor akasztanánk is meg nem is, fosunk a Jobbiktól meg nem is és a külföldiek csak azért akarnak letelkepedni (???) nálunk, hogy gyilkoljanak, meg elveszik a munkalehetőségeket a "magyar emberek" elől, akik ezért külföldön keresik a boldogulást és ne feledkezzünk meg a Gyurcsány-Bajnai tandemről se, továbbá még az oroszoknak is mlehet valami köze ehhez, valamint André Goodfriendnek is, aki soha nem hord magával tolmácsot !
karma1
@Toby: Es ha a cikket is figyelmesen olvasod, akkor nem a bombaszakertok ugrottak ra olomtakarokkal, hanem a rendorok kerdezgettek, "informalodtak" korbe-korbe...
karma1
@m.macskosz: Nyugi, Draga Baratnom, en szerettem mindkettot nagyon , mint enekest, viszont focizni nem lattam egyikuket sem, tehat NEM rendultem meg alapjaimban az icipici tevedesedtol, sot...:o)))))
mate03
@m.macskosz:A Magyar futball vége akkor kezdődött,amikor Szepesi egy dögunalom Fradi meccsen,óriási küzdelmet vizionált a rádióban! A stadionban megszólalt egy kórus,ne hazudj Szepesi!
kukac50
Lehet,hogy egy letelepedési kötvényt vásárló tette oda?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.