Kormányátalakítás nem lesz a következő hónapokban sem, de a Fidesz elnökségi helyeiért már megkezdődött a párton belüli mozgás – értesült az Origo.

A friss hírek szerint például Rogán Antal, a Fidesz-frakcióvezetője a Miniszterelnökségen belül Orbán Viktor kabinetfőnökeként folytatja majd ősztől.

A mozgolódásoknak pedig a lap szerint a 2017-es köztársasági elnökválasztás lehet a hátterében. Az ugyanis még nem dőlt el, hogy onnantól ki lehetne a köztársasági elnök. Az, hogy Orbán esetleg elhagyva a miniszterelnöki posztot, átülne Áder János helyére attól is függ, mit mutatnak majd 2017-ben a közvélemény-kutatások. 

Kormányzati forrásaik szerint a miniszterelnök nem tervezi a kabinet átalakítását. Ennek egyik oka, hogy még túlságosan kevés idő telt el a tavalyi választások óta.

Az Orbán vezette Fidesznek jelenleg négy alelnöke van (Pelczné Gáll Ildikó, Kósa Lajos, Pokorni Zoltán és Lázár János). Az jelenleg biztosnak tűnik, hogy a párt alapszabálya szerint Lázár a miniszteri tisztsége miatt nem indulhat újra a posztért, így az ő helyéért folyhatnak majd a legnagyobb harcok.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Tehát a Magyarok szemetét tovább fújja szabadon a keleti szél, most már minden relációban.
Gratulálunk annak a sok birkának akik a teknőst a cölöp tetejére tolták és onnan szabadon köpködhet népének ősi hagyománya szerint szerte szét a nagyvilágba törvényes törvénytelenségeivel, korruptan-basáskodva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@picike: Kicsike, talán előbb tanulj meg helyesen írni, vesszőt, pontot, nagybetűt használni, utána mit bánom én, ha a gyufáddal magadra gyújtod a házad és utána ledöföd magad:-)
picike
@szandokan: pöcs pöcs ez vagy te egy pöcs
szandokan
@picike: Az értelem kapott egy lájkot, szerintem örüljél:-)
köhögő bolha
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bakegya
@köhögő bolha: tisztelt polgártársak-köszönjük az ide vágó éppen aktualizálható KORTÁRS-FESTMÉNYT és ezzel A NEM FITYISS-es MAGYAROK ÉS MINDEN LÉTEZŐ SZOCIÁLISAN ÉRZÉKENY SZOLIDALITÁSSAL BÉKÉSEN EGYÜTTMŰKÖDNI KÉPES HONFITÁRSUNK RÉSZÉRŐL ...-a fittymass -derbit vívják meg egymással MINDHALÁLIG!
Mézike
@szandokan: Dehogynem...:-)
Éppen ezért kérdeztem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.