Ennek az emlékiratnak a jelentősége nem abban áll, hogy új tényt fed fel azzal, hogy rávilágít, kézi vezérléssel dőlnek el a közbeszerzési pályázatok Magyarországon, az újdonság a hitelesség, hiszen egy volt amerikai nagykövet állítja ezt – ezt Magyar Bálint mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Eleni Tsakopulous Kounalakis könyve kapcsán.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Ez az ország megérett a pusztulásra...a hóhér pedig a fidesz...jöhet a tisztítótűz meg az özönvíz.
KERKA
A magyar államnak még soha nem volt ilyen méreteket öltő korrupt kormánya. hogyan merészelnek elszámoltatni bárkit is, először a saját házuk tájékán kellene söprögetni.
Kezdve az Orbán családdal.
pistapapa
Az a fura helyzet,hogy kivételesen egyetértek ezzel a lénnyel. Azzal a különbséggel,hogy amikor Ő is kormánytag volt,akkor is így ment a magyarok kifosztása. Jöjjön a JOBBIK és tegyen rendet ebben a fertőben!
JAJMÁR
@pistapapa: Az lesz a tisztítótűz, meg a pokol, mindenkinek. Neked is.
Hellcat
@pistapapa: A jobbik jelenlegi ténykedései alapján nem igen várok tőlük se mást...főleg nem elszámoltatást. Ők is csak a szocikat cseszegetnék. Nagyon csalódtam a jobbikban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.