Damu Roland "Az igazság" címmel könyvet ír életéről, amelyből a Blikk hasábjain tesz közzé részleteket három napon át. A mai adagból kiderült: Damut állandóan verte alkoholista anyja gyerekkorában.

A férfi szerint szülei valószínűleg sosem szerették egymást, anyja alkoholizmusa miatt állandóak voltak a veszekedések és ahogy fogalmazott: sokszor ébredt arra, hogy szétbalhézták az egész lakást. Így nem meglepő, hogy kisfiúként állandóan bepisilt.

Pár évre rá sikítva szaladtam haza az oviból, bepisiltem, anyám vert, ivott, és sosem kaptam puszit, ölelést. Keserű és fájdalmas volt látni, ahogy a többi gyerekért jönnek a szülei, ölbe kapják, összevissza puszilgatják, és mosolyognak, nevetnek. Magányos gyerek voltam már három-négy évesen (…)

- vallott Damu.

Egyszer ráadásul rajta kapta édesanyját a szomszéd férfival, amire így emlékezett vissza:

Na, amiért ezt észrevettem, anyám fejbe szúrt egy villával. Ömlött a vér a fejemből, pedig csak a bőrt karcolta fel! Béla meg az anyám annyira megijedtek, hogy megígérték, ha nem mondom el apámnak, akkor vesznek nekem édességet meg biciklit.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Katalina62
@sentinel216: Azért neki s joga van a saját igazát megírni, ami igaz is lehet, meg nem is! Mi ezt vagy elhisszük vagy nem! Elég sokan hasznot húztak már A Damu történetekből, miért ne írhatná meg ő is azt, ahogy ő látja a dolgokat, aztán vagy hisszük vagy nem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@wagabund: Ez a szülői háttér,nagyon hasonlít egy miniszterelnök,gyermek korára! Csak ott az apa volt a hunyó!
papa.49
@mate03: Kár hogy nem verte jobban...
Desischado
@papa.49: Ez nekem is eszembe jutott már nem is egyszer! Szerintem ez is jelzi, hogy Damut valamiért nagyon ki akarták vonni a forgalomból!
papa.49
@Desischado: Azért mert a télapónak megtetszett Timike, hát gyorsan kivonták a forgalomból a palit...
Desischado
@papa.49: Így van, de azt hiszem a dubaji útlevélnek is köze volt hozzá.
Fradigege
Lapozzunk. Mutassa meg a villa nyomokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.