Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára cége, az Altus Zrt. beperli Orbán Viktort, amiért azt mondta, hogy az uniós megrendeléseket is kapó vállalat pártpolitikai célokra költi a pénzét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azt hiszem, ugy altalaban a Gyurcsany-csaladnak most lett elege orbanbol, meg az o hazugsagaibol, csusztatasaibol...
Most is hulyen lepett, plane az Uniotol kovetel megint egy olyan dolgot, amit NEM lehet visszavonni, hiszen tiszta dontes volt, vilagos tender-feltetelek mellett...

Igaz, orban mar regesregen nem csinalt semmit sem "tisztan", honnan is tudhatna ezt?...:o((

Hajra, Klara, a ferjed mar folmosta vele egyszer a kozteveben a padlot, most Te jossz, mert meg mindig nem tanult eleget...
Hellcat
@karma1: Drukkolok most én is...jó lenne ha lenne már valami következménye annak, hogy a csúti cigánypáva össze vissza hazudozik meg rágalmaz.
sentinel216
Szóljon már valaki a köpcös nagy varázslónak, hogy a kalapból előrántott Gyurcsány kártya már nem hatásos a bandája disznóságairól való elterelésre! A zemberek már rájöttek, hogy cinkelt a zsuga.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.