Sillabuszt adott Juhász Péter a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársainak a belvárosi ingatlaneladási ügyek megfejtéséhez. Írásos vallomása megerősíti a korábban szóban elmondottakat. A helyi kormánypárti politikusok szerint Juhász csak országos karrierjét építi.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Amennyiben jegyzőkönyvbe foglalták, akkor Juhász birtokában több terhelő lehet, mint rogánék mellett !
Hajrá Juhász, agggyá' nekik vaze, ez mocskos patkánycsürhe nehogy má' minden piszkos aljasságot megússzon !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@eszegfu: Csak a szokásos pökhendiség megy...megvádolt a Juhász? (és avád cáfolása helyett a válasz) Uggyan már az a csicska kis Juhász mit akar? Haggyukkkmááááárrrr. Ez a fidesz erre képesek a komoly vádakkal szemben.
eszegfu
@Hellcat: 7:30 Nem is tudom hogy várhatják el az emberektől a becsületes életet, ha maguk nem képesek erre?! Engem nem is érdekelne milyen a szinezete a kormánynak, csak morálisan a "toppon" legyen!
Hellcat
@eszegfu: Idehaza az olyan politikusok száma aki morláisan a toppn van...hát...Nagyon MAX a két kezemen meg tudom számolni.
eszegfu
@Hellcat: Tudom, hogy ez csak egy vágyálom...sajnos.
m.macskosz
Na, és, ha a saját karrierjét építgeti, az miért baj? Ha a gazemberség ellen küzd, akkor minden tiszteletet megérdemel. Építhetné a karrierjét úgy is, ahogy a fidesz tette/teszi milliárdok szórása közpénzből. Én azt sem bánom, ha Juhász lesz orbánviktor riválisa a miniszterelnöki címért! Csak maradjon tiszta a keze!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.