A Jobbik politikusa 2 éve kiakadt azon, hogy közpénz ment a Saul fiára, ami végül hatalmas nagy sikert aratott a cannes-i filmfesztiválon múlt héten. Ám Novák Elődöt ez csöppet sem hatotta meg, mint legújabb Facebook-posztjából kiderült.

Az alábbit írta a jobbikos:

Most azt várják, hogy essek hasra a legújabb magyar holokausztfilm nemzetközi sikere miatt. Pedig nemcsak a vicc mondja, hogy a zsidók legnagyobb ünnepe az Oscar-díj-átadás, hanem "Holokausztfilmmel vezet az út az Oscarhoz" címmel az Index is beszámolt arról, hogy Kate Winslet elárulta: csak azért vállalta el a holokausztról szóló filmben a szereplést, mert akkor garantált az Oscar-díj. Korábban négyszer jelölték, de egyszer sem kapta meg. Ez a vállalása viszont végül Oscar-díjat ért.

Frissítés: az már csak hab a tortán, hogy a Novák Előd által említett Kate Winslet-féle kirohanás a "Futottak még" című sorozatban hangzott el, ahol a színésznő saját magát parodizálta ki. Tehát a színésznő a valóságban nem mondott ilyet, csak filmvásznon a szerep kedvéért.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mkucsera
mit az, hogy zsidózni, mi az a holokauszt, eddig nem is hallottam róla

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.