Kiderült, az Emmi egyik hivatala 250 négyzetméteres ingatlant bérelt Karcagon a milliárdos csalás miatt bedőlt Kun-Mediátor Kft.-től – írja a Blikk.

Azt ugyan nem tudni, hogy a Nemzeti Rehabilitációs Hivatal most is fizet-e nekik, annyi azonban biztosnak tűnik, hogy most is ott vannak elhelyezve.

A Kun-Mediátor-ügy károsultjait képviselő ügyvédek egyike kérte ki a karcagi Eötvös utca 10. szám alatt található ingatlan papírjait, abból pedig világosan kiderül, hogy  a szolgáltatóház 250 négyzetméteres ingatlanját állami hivatal bérli.

Bár a lap kereste őket, az Emmi nem adott választ a lapnak azokra a kérdésekre, hogy mióta és mennyiért bérlik a helyiséget a Kun-Mediátor Kft.-től.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Én még mindig nem értem, hogy a bróker botrány károsultjai miért kaphatnak teljes állami kártérítést, míg a devizahiteleseket egyáltalán nem kártalanítja a kormány?! Holott a magas CHF egyértelműen a kormány a PSZAF (volt) és a Nemzeti Bank terhére írható! Hányféle állampolgár létezik Magyarországon? Miért ez a különösen nagy hátrányt okozó megkülönböztetés? Vajon mikor és ki fogja felelősségre vonni orbánt? Az ő tudta és beleegyezése nélkül ez nem lehetne.
Továbbá a KDNP által fémjelzett magáncsőd törvény valóban csak annyit ér, mint halottnak a szenteltvíz. Senki nem fog ebben s formájában segítséget kapni. Ez csak hamis propaganda!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
brutus
@eszegfu: LOPNAK; CSALNAK; HAZUDNAK !! Ilyen a magyar vircsaft...
brutus
@Jozefina: De igen is ertjük...TE is, meg masok is ...
nyanya001
Nincs nap, hogy ne derülne ki a Fideszről valami elképesztő disznóság !
kkalman
Minden napi Fidesz-KDNP botrányunkat add meg nekünk Uram ma!
mate03
@KERKA: Nem értelek!?Hogy lehetsz ennyire kíváncsi? Várd meg szépen és majd a kormányszóvivő elvtárs,elmagyarázza hogy Marciska Gyurcsány Ferenc hagyatéka,meg az elmúlt 8-év hibája!
KERKA
@mate03: Már én is mondtam magamnak, hogy maradj nyugodtan a fenekeden, minek kell neked összeesküvés elméleteket gyártani? De igazad van, várjuk meg, mit hazudik a kormányszóvivő és annak az ellenkezője lesz az igazság.
Gyurcsány az oka, mert a múltkor arra ment a kocsijával.:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.